miércoles, 5 de febrero de 2014

Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Merescut homenatge del Patí Alcódiam a Rosa María Blanes

Gran cap de setmana per a la secció de Patinatge Artístic de l'Alcódiam

Lucía Julià va participar en el seu primer autonòmic de Grups Show a Catalunya

Dissabte es va disputar al Club Atlètic Montemar d'Alacant, el Trofeu d'Hivern amb la participació de patinadores de tota la província d'Alacant.

Les nostres patinadores Marta Valor, Jennifer Pla, Carla Molla, Claudia Batin, Maria Major, Alba Belda, Alba Reig i Marta Méndez, van realitzar exercicis molt nets i obtenien totes elles molt bones puntuacions i classificacions en els seus respectius nivells.

Cal destacar la gran actuació d'Elena Seguí i Maria Baldó que amb tan sols 7 anys van obtenir les puntuacions més altes del Patí Alcodiam i classificar en 4t i 5è lloc, respectivament, d'un total de 37 patinadores que es van presentar del nivell C.

La sorpresa la donava Lirios Nácher, que en el seu primer trofeu va aconseguir obtenir un merescut 3r lloc al nivell D.

Finalment no hem d'oblidar a la nostra patinadora Lucía Julia, actualment en actiu al Reus, que va disputar el diumenge el seu primer Autonòmic Grups Show de Catalunya, obtenint una mitjana de puntuació de 9.0 i aconseguint un merescut 2n lloc que els dóna accés directe al Nacional que se celebrarà el proper 1 i 2 de març a Santiago de Compostel·la.

Merescut homenatge del Patí Alcódiam a Rosa María Blanes

Pels seus anys de dedicació a la secció de Patinatge Artístic

Molt merescut homenatge el que va rebre Rosa María Blanes de mans del president del Patí Alcódiam Salesià, Andrés Hernández. En el transcurs del sopar de Don Bosco que anualment se celebra al col.legi dels Salesians del centre, el màxim mandatari del club li va fer entrega d'una placa per agraïr-li els seus enormes esforços en pro de la secció de patinatge artístic.