jueves, 6 de febrero de 2014

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Enrile PAS Alcoy

Pere Cañellas i Adrián Vallina: Dos campions de la Copa El Príncep que volen repetir

Diego Mir: "La nostra basa és que el Pavelló estiga a rebentar"

El tècnic demana que l'afició els ajude a guanyar la primera Copa Príncep

Estaran a Alcoi aquest cap de setmana jugant la Copa El Príncep els quatre millors equips de la Primera Nacional en acabar la primera volta de la lliga. I a Diego Mir, técnic de l'Enrile PAS Alcoi, no se li escapa que serà un torneig molt igualat: "la Copa El Príncep serà, segur, un reflexe del que està sent la lliga regular, on tots els equips tenen opcions de guanyar la resta i on al llarg de les jornades hem vist marcadors que ens han semblat estranys en teoria".

Per això Diego Mir diu que "la nostra gran basa és que el Pavelló b del Francisco Laporta estiga a rebentar, que l'afició ens ajude a alçar la primera Copa Príncep, un guardó que encara no té el club". Per això, Diego Mir també vol agraïr-li l'Ajuntament d'Alcoi el haver posat l'entrada gratuïta.

El responsable esportiu de la plantilla de l'Enrile assegura que "tots els equips comencem de zero. No hi ha favorits. Pot ser nosaltres tenim una miqueta més de pressió que la resta pel fet de jugar a casa". Però cal destacar que Mataró és l'actual campió de la competició i que cinc dels seus jugadors van disputar la Copa El Príncep de l'any passat a la pista del CP Cerceda. I també cal tindre en compte la gran experiència que atressora la plantilla del Shum Maçanet, amb jugadors d'OK Lliga i que també han guanyat una volta aquesta competició. Sobre el Barça b Diego Mir diu que "tot i haver guanyat en el partit de lliga per 6 a 1 no ens podem refiar d'aquestos joves jugadors, que en qualsevol moment poden resoldre un partit".

Siga com siga, "la plantilla i el cos técnic -diu Diego Mir- estem molt contents que la Copa El Príncep es jugue a casa. Tenim moltes ganes de que comence la competició i de guanyar-la".

L'únic que pot enterbolir la festa de l'hoquei patins que es viurà a Alcoi aquest cap de setmana és la lesió que es va produïr Marc Figa en l'últim partit contra l'Alcobendas: "ha estat treballant i entrenant durant tots els dies però encara és prompte per saber com es trobarà dissabte i si és convenient que l'arrisquem a una lesió major".

El sorteig de la Copa El Príncep tindrà lloc aquest divendres a les 19.30 hores al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi. La primera semifinal es jugarà dissabte a les 17.30 i la segona, amb la participació de l'Enrile PAS Alcoi serà a les 19.30. La final està programada per a les 12.00 hores de diumenge.

Pere Cañellas i Adrián Vallina: Dos campions de la Copa El Príncep que volen repetir

Adrián Vallina va parar el penalti definitu en la final contra el Sfer Oviedo

Pere Cañellas i Adrián Vallina ja saben el que és guanyar una Copa El Príncep. Va ser en la primera edició disputada, concretament en la temporada 2006-2007 quan els dos militaven en el CP Areces d'Astúries. L'Areces li va guanyar en la semifinal al Sitges per 6-4 i en la final se les van haver de veure amb l'equip amfitrió, el Sfer Oviedo. El temps reglamentari va acabar amb empat a dos. En la prórroga no hi va haver cap gol i els penaltis havien de decidir el guanyador.

Ahi, en la tanda de penaltis és on Adrián Vallina va cobrar tot el protagonisme. Els árbitres van expulsar el porter titular de l' Areces, Israel Castro, en entendre desconsideració cap a ells en la celebració després de parar el tercer penal. Es va posar sota els pals Adrián Vallina, junior de primer any, que es va convertir en l'heroi de la final en parar l'últim penalti. Per cert, que el penalti que va donar el guardó als del Areces també va tindre protagonisme de l'Alcódiam perquè el va llançar Juan José López, que va militar fins la temporada passada amb l'Enrile i ara defensa la camiseta del Liceo.

Pere Cañellas també va jugar la Copa Princep de la temporada 2007-2008, disputada a Grado (Oviedo). En aquesta ocasió no van poder passar a la final en caure derrotats pel Vigo en un gol d'or. Aquesta edició la va guanyar el Shum Maçanet.

Per totes aquestes raons, el capità afirma estar molt motivat per tornar a jugar aquesta competició i sobretot perque "la juguem a casa, davant de la nostra gent i ens han de recolzar al màxim. Hem de disfrutar i hem de guanyar per donar-li al club un guardó que encara no té en les seues vitrines".

Dels equips participants en la VIII Copa El Princep que es disputa a Alcoi els propers dissabte i diumenge, Shum Maçanet l'ha aconseguida dos voltes i el Mataró una.