sábado, 1 de febrero de 2014

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Enrile PAS Alcoy

L'Enrile aconsegueix 3 punts més a Alcobendas i entra per mèrits propis a la Copa El Príncep:1-2

L'Enrile acara la Copa El Príncep com a líder de Primera Nacional

Marc Figa, de penalti i César Candanedo, de falta directa, autors dels gols

Ha sigut un resultat curt, però més que suficient. Suficient per continuar estant entre els millors d'aquesta lliga de Primera Nacional i suficient per entrar per mèrits propis en la Copa Príncep que es disputarà a Alcoi els propers 8 i 9 de febrer.

Ha sigut Marc Figa, en estat de gràcia golejador en les últimes jornades qui ha inaugurat el marcador ben prompte de penalti, concretament al minut huit. El partit ha estat bastant ben controlat i quan faltaven tres minuts per acabar amb els primers vint-i-cinc, l'Alcódiam ha tingut en només huit segons l'oportunitat d'obrir una escletxa més gran en el marcador amb dos penaltis més. El primer l'ha llançat Marc Figa i el segon, David Aguilar.

En la segona part han sigut els madrilenys qui han encertat en la porteria de Adrián Vallina després del llançament d'un penalti. Però un minut després, César Candanedo, de falta directa, ha aconseguit l'1 a 2 definitiu. Era el minut 31 i s'ha hagut de patir de valent, sobretot per a no cometre la dècima falta i donar-los als locals l'oportunitat d'empatar. César Candanedo també ha errat una falta directa quan faltaven dos minuts per acabar.

Ficha Técnica

CP ALCOBENDAS: Carlos Rodríguez, Javier Jurado, Marcos López, Mario Martínez i Víctor Jiménez -cinc inicial- Javier Ibáñez, Ernesto Carmona, Álvaro Martínez i Adrián López.
ENRILE PAS ALCOI: Adrián Vallina, David Aguilar, César Candanedo, Carlos Pérez, Marc Figa -cinc incial-. Pere Cañellas, Quico Rico i David Doménech.
Gols:
0-1: Marc Figa, minut 8 de penalti
1-1. Álvaro Martínez, minut 30
1-2: César Candanedo, minut 31, de falta directa

L'Enrile acara la Copa El Príncep com a líder de Primera Nacional

Shum, Mataró i Barça B, els altres tres classificats

L'última jornada de la primera volta de la Primera Nacional ha deixat diverses alegries per a l'Enrile PAS Alcoi. En primer lloc, i com era desig de tota la plantilla, el triomf a Alcobendas per 1 a 2 ha permès els de Diego Mir classificar-se per a la Copa El Príncep que es disputa al Pavelló B del Francisco Laporta d'Alcoi la setmana que ve per mèrits propis i no com a amfitrió. Objetiu complit.

En segon lloc, la derrota del Mataró a Manlleu i la del Barça B a Sant Cugat, ha fet possible que l'Alcódiam acabe la primera volta d'aquesta Primera Nacional com a lider de la competició i en aquesta condició acararà la VIII Copa Príncep.

Shum Maçanet, que també es va veure beneficiat per les derrotes de Mataró i Barça B acaba la segona volta segon classificat. A continuació està el Mataró empatat a punts i el quart és el Barça B. Aquestos quatre equips, Enrile, Shum, Mataró i Barça B es veuran les cares la setmana que ve a Alcoi.