lunes, 10 de febrero de 2014

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

L'Enrile es proclama campió de la Copa El Príncep amb bon joc i molt punt-i-honor: 3-2

Remunta un marcador advers contra el CH Mataró

Ha sigut un títol molt merescut. Els jugadors de l'Enrile PAS Alcoi ho han aconseguit exhibint un molt bon joc, però sobretot molta entrega i molt punt-i-honor. La imatge del porter Adrián Vallina vomitant en la banqueta després de parar una decisiva falta directa a pocs segons del final és un fidel reflexe del comportament de tots els jugadors, que han fet centenars de quilòmetres en el parqué blau del Francisco Laporta per emportar-se aquesta Copa per primera volta en la seua història.

El camí cap a la Copa ha sigut de punxos. Els homes de Diego Mir han rebut la primera trompada a pocs segons de començar el partit, en encaixar un gol quan encara ni tan sols havien entrat en calor. La segona ha sigut l'expulsió de Carlos Pérez per entendre l'àrbitre que ha colpejat un jugador amb l'estic.

L'equip ha anat refent-se a poc a poc i un minut després de l'expulsió, Marc Figa, de penalti, ha aconseguit empatar el partit. Però al descans l'equip s'ha retirat amb el marcador en contra fruit d'un gol de Eric Florenza al minut 23 en una altra jugada una miqueta confusa.

Lluny d'abaixar els braços, l'Enrile ha continuat atacant i atacant, posant setge a la porteria del Mataró, però la bola no volia entrar. Es ressistia. Però el que té aquest a apassionant joc. En el mateix minut, en el 36, primer David Aguilar i després Marc Figa li pegaven la volta al marcador.

I ahí ha sigut el moment de posar-se el mono de faena. De defensar el que tant havia costat aconseguir i els d'Alcoi ho han fet a la perfecció i, no tan sols això, han tingut un rosari d'oportunitats per marcar un quart gol que haguera sigut molt tranquilitzador.

I a pocs segons d'acabar el partit ha emergit la figura d'Adrián Vallina, que ha parat una falta directa que ens haguera abocat a la prórroga i a uns minuts més de patiment.

Enrile PAS Alcoi: Adrián Vallina, Pere Cañellas, César Candanedo, Carlos Pérez i Marc Figa -cinc incial- David Doménech, Quico Rico, Deri Mataix i David Aguilar.
CH Mataró: Adrián Aceituno, Aniol Mangas, Pol Castellví Oriol Parera, Eric Florenza, Eric Serra, Martí Casas, Marçal Oliana i Jordi Esteve.
Gols:
0-1: Marti Casas, minut 1
1-1. Marc Figa, minut 15 de penal
1-2: Eric Florenza, minut 23
2-2: David Aguilar, minut 36
3-2: Marc Figa, minut 36

En la semifinal, l'Enrile es va imposar amb molta autoritat al Shum Maçanet per un contundent 6 a 2 en un partit que va ratllar la perfecció.

Enrile PAS Alcoi: Adrián Vallina, César Candanedo, Carlos Pérez, Pere Cañellas i Marc Figa (cinc inicial); David Aguilar, David Doménech, Quico Rico i Deri Mataix.
SHUM Maçanet: Linu, Xavi Lladó, Roger Presas, Carles Rodríguez i Roger Pujol (cinc inicial); Terns, Gerard Pujol, David Gelmà i Moi Aguirre.