lunes, 3 de febrero de 2014

Hockey Patines: Noticia remitida por el Patín Alcódiam Salesianos

L'aleví b es complica la seua classificació per a la Fase Sector

Perd injustamente a Cocentaina per 4 a 3

L'aleví b s'ha complicat, i prou, el seu camí per a la Fase Sector que es disputarà enguany a Madrid. Dissabte va perdre el partit que l'enfrontava a un dels seus màxims rivals, el H.C Cocentaina per 4 a 3 i ja té al seu casiller dos derrotes, el que significa que no pot perdre cap partit més d'ací que acabe la lliga.

Va ser un partit dominat per l'Alcódiam aleví en tot moment però la bola semblava que no volia entrar a la porteria local. Al descans es va arribar amb empat a 0. En començar el Cocentaina es va avançar amb molta fortuna per 3-0. Tot i això l'Alcódiam es va refer i quan faltaven 4 minuts per acabar van aconseguir el 3-3. Però als pocs segons, un xut llunyà el desvia un jugador del Cocentaina amb molta fortuna i va establir el 4 a 3. L'Alcódiam, a falta d'un minut i mig va disposar d'una falta directa, però estava clar que la sort havia girat l'esquena als d'Adrián Vallina.

En l'altre partit que es va disputar, l'iniciació b es va imposar al Cocentaina a per 0 a 2.

El partit de prebenjamí entre l'Alcódiam i el Raspeig va haver de ser suspès per malaltia dels jugadors de Sant Vicent del Raspeig.