Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Resultats dels equips de la base de l'Alcódiam 25 de gener

L'Enrile compleix el guió i li guanya al Santa María del Pilar: 7-4

L'Alcódiam acabarà la primera volta en la pista de l'Alcobendas

Sí. L'Enrile va complir amb el guió i es va imposar al penúltim classificat de la Primera Nacional, el Santa María del Pilar de Madrid per 7 a 4. I poc més es pot dir. El joc no va deixar content l'entrenador Diego Mir, que considera que hi va haver errades en defensa imperdonables i que van costar dos gols que mai no havien d'haver pujat al marcador.

A aquestos partits, amb equips teóricament inferiors, l'Enrile ja ens té acostumats. S'ha repetit la mateixa història jornada rere jornada. Començament fulgurant dels d'Alcoi que en pocs minuts obrin una escletxa al marcador. Sene poder explicar la causa, l'equip desapareix, baixa la intensitat i li dóna vida al rival. Els madrilenys van neutralitzar un 2-0 en contra per empatar el partit. Afortunadament, Carlos Pérez va fer el 3-2 abans de anarse'n al desccans.

La segona part va ser una miqueta més plàcida, amb Marc Figa en pla golejador. Va acabar fent-ne quatre i ja porta set gols en dos partits.

La setmana que ve l'Alcódiam es desplaçarà fins la pista del Alcobendas, també madrileny per intentar certificar la classificació per a la Copa Príncep d'Alcoi per mérits propis.

ENRILE PAS ALCOI: Adrián Vallina, Pere Cañellas, Marc Figa i César Candanedo -cinc incial- David Aguilar, Quico Rico, Deri Mataix, Pablo Ribera y David Doménech.
SANTA MARÍA DEL PILAR: José Miguel Rodríguez, Javier López-Mateos, Alex Ocaña, Javier Martínez I Hugo Ramos -cinc inicial- Gonzalo Benito, Francisco Álvarez i Juan Rubí.
5-2. Minut 35. Marc Figa.
5-3. Minut 37. Javier Martínez de falta directa.
6-3. Minut 38. César Candanedo.
6-4. Minut 43. Javier Martínez.
7-4. Minut 49. César Candanedo de falta directa.

L'aleví b es complica la seua classificació a la Fase Sector

Aquest cap de setmana ens ha deixat una derrota molt dolorosa. La de l'aleví b a mans del H.C. Cocentaina per un contundent 6 a 12. D'aquesta manera, l'equip que dirigeix Adrián Vallina s'ha complicat la seua classificació per a la Fase Sector que es disputará a Madrid. Ara, l'Alcódiam, el H.C. Cocentaina i el CPP Raspeig tenen tots una derrota quan acaba de començar la segona volta. I els d'Alcoi hauran de visitar les dos pistes.

El partit també va tindre la seua dosi de polèmica. L'arbitre, ignorant les indicacions dels delegats de l'Alcódiam, va decretar que el temps de l'encontre foren vint minuts de temps corregut quan les Bases de Competició de la Federació indiquen que han de ser vint minuts a temps parat.

En la resta de partits, l'aleví b li va guanyar per 5 a 2 a l'aleví a mentre que l'iniciació a es va imposar al b per 3-0.