viernes, 24 de enero de 2014

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Partits de la base del Patí Alcódiam Salesià del 25 de gener

Declaraciones de Carlos Pérez: "No hem de fixar-nos en els números i eixir concentrats"

El Santa María del Pilar és l'equip més golejat i menys golejador

S'apropa un partit d'aquests que es diuen "parany". Dissabte visita Alcoi el Santa María del Pilar de Madrid, penúltim a la classificació amb només cinc punts. 69 gols encaixats i només 30 materialitzats, els pitjors registres de la Primera Nacional en tots dos casos. Només li ha guanyat al Jolaseta i ha empatat contra el CPP Raspeig i l'Arenys de Munt.

I d'aquestes ja s'han vist al Francisco Laporta. Va passar quan els de Diego Mir es van enfrontar a l'Arenys de Munt i el resultat va ser un dolorós 2 a 7.

Així que la plantilla, en paraules de Carlos Pérez, el millor que pot fer és "no fixar-nos en els números perquè entre d'altres coses nosaltres tampoc tenim una diferencia molt positiva respecte a gols marcats i encaixats i no volem que es repetisca el partit contra l' Arenys de Munt. En aquesta categoria no et pots fiar de ningú. Però si eixim concentrats ho podrem aconseguir".

Però en aquesta ocasió el "parany" és doble. Perquè no de bades l'Enrile PAS Alcoi ve de firmar potser el millor partit de la temporada contra el Barça B, que visitava Alcoi com a primer classificat i es va deixar al Francisco Laporta el lideratge. El defensa alcodiamista no dubta a opinar que "sí que crec que va ser el partit més complet i que hem guanyat més fàcilment. Haviem treballat durant tota la setmana la motivacio i ens va eixir tot molt bé".

En l'espirit de tota la plantilla continua encesa la motivació de classificar-se per a la Copa Príncep que es disputarà a Alcoi el 8 i 9 de febrer per mèrits propis i no com a equip amfitrió. En aquestos moments el Mataró lidera la classificació amb 23 punts i després hi ha cinc equips amb 22 quan només falten dos jornades per acabar la primera volta. L'Alcódiam ocupa la sexta posició. En la Copa Príncep juguem els quatre primers.

L'Alcódiam ha de rebre aquest dissabte al Santa María Pilar i la jornada que ve viatjarà fins a una pista molt coneguda com és la de l'Alcobendas, que la temporada passada va a estar a punt de pujar a l'Ok Lliga tot i que enguany les coses no els estan eixint molt bé i és el nové classificat amb 15 punts.

El Santa María del Pilar va aconseguir el seu ascens a Primera Nacional en la Fase d'Ascens que es va disputar a Sevilla i en la que també va participar l'Alcódiam b.

Partits de la base del Patí Alcódiam Salesià del 25 de gener

Comença la segona volta

Comença la segona volta de les lligues autonòmiques d'hoquei patins i els dos equips d'alevins i els dos d'iniació de què disposa l'Alcódiam hauran de jugar entre ells. L'aleví b també jugarà un partit ajornat contra el Cocentaina. 

Els horaris són:
16:30 Categoria Aleví: Alcodiam B - H.C. Cocentaina
17:30 Categoria Aleví: Alcodiam B - Alcodiam A
18:30 Categoria Iniciació: Alcodiam B - Alcodiam A
20:15 Categoría 1ª Nacional: Enrile PAS ALCOI vs STA. Mª DEL PILAR