viernes, 10 de enero de 2014

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Horaris del partits dels equips de la base 10 i 11 de gener

L'Enrile viajta a Maçanet

Xoc elèctric entre dos velles coneguts. 
Dos equips que lluiten per tornar a l'elit

Ningú no dubta que el próxim diumenge a Maçanet de la Selva a les 12.30 saltaran espurnes esportives entre el Shum Maçanet i l'Enrile PAS Alcoi. Sempre han sigut partits molt disputats tant quan han jugat en la millor lliga del món o en la Primera Nacional. Es pot dir que porten vides esportives paral.leles. Ningú no dubta tampoc que el Shum Maçanet és un equip dissenyat per tornar com més prompte millor a l'Ok Lliga.

Marc Fica coneix molt bé aquesta pista, una miqueta xicoteta i relliscant. Ha jugat amb l'Enrile i infinitat de vegades amb els seus equips de base i sap que "el factor ambiental juga allà un paper fonamental. Apreten molt els seus aficionats i és normal que se senten molt cómodes jugant com a locals, igual que nosaltres quan juguem al Francisco Laporta".

El davanter alcodiamista no dubta a que serà un bon partit, d'aquestos que agraden jugar "perquè tots dos equips anem buscant el mateix: l'ascens de categoria i sabem que els de Maçanet de La Selva estaran dalt de la classificació quan acabe la lliga". Tot i aixó és cert que els gironins no han arrancat com segurament ells hagueren desitjat. En el que portem de competició mai no han estat en llocs d'ascens i ocupen ara la sexta posició: "Es cert -apunta Marc Figa- però també és cert que aquesta lliga està molt competida. Qualsevol pot guanyar-te. Els ha passat a ells i ens ha passat a nosaltres".

El planter del Shum està format per jugadors veterans, molts d'ells amb experiència a l'Ok Lliga. Destaquen, sobretot, Lledó, Chicho i Carles Rodríguez. Els jugadors de l'Enrile, si exceptuem Adrián Vallina, es retrobaran amb un vell conegut. A les files dels de Girona milita Marcel Luzón "Linu" que la temporada passada va ser fitxat per l'Enrile PAS Alcoi i que va haver d'abandonar la seua disciplina per motius laborals. Amb el GEiEG "Linu" ja va ser el porter menys golejat de primera nacional abans de viatjar a Alcoi. I intentará aconseguir de nou eixe guardó perquè el Shum es a hores d'ara l'equip que menys gols ha encaixat de la categoria."

Marc Figa vol deixar arrere el gust agredolç de l'empat a casa contra el Sant Feliu en l'últim partit del any 2013. "Va ser -diu- un partit que ens va deixar moltes sensacions. De tindre'l guanyat a tindre'l perdut. I al final hem de considerar que el punt aconseguit és bo. Però ara, tal i com es diu, any nou vida nova i nova victoria és la que volem aconseguir".

Horaris del partits dels equips de la base 10 i 11 de gener

La majoria, contra el Cocentaina, al Pavelló b del Francisco Laporta

El H.C. Cocentaina serà el rival amb qui s'enfrontaran aquest cap de setmana la majoria dels equips de la base del Patí Alcódiam Salesià. Tots es disputaran al Pavelló b del Francisco Laporta en una jornada que començarà a les tres de la vesprada de dissabte. L'únic conjunt que haurà d'eixir d'Alcoi serà el prebenjamí, que visitarà la pista del Gandía demá divendres a les 18.30 en partit que tenien ajornat. Els horaris són:

Divendres 10 de gener
18.30 Categoria prebenjamí: Gandía-Alcódiam

Dissabte 11 de gener
  • 15.00 Categoria Juvenil: Alcódiam - Cocentaina
  • 16:15 Categoria Junior: Alcódiam - Cocentaina
  • 17:30 Categoria Aleví: Alcódiam A - Cocentaina
  • 18:45 Categoria Iniciació: Alcódiam A - Cocentaina