miércoles, 15 de enero de 2014

Hockey Patines: La Copa Príncep d'hoquei patins es disputarà el 8 i 9 de febrer en Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi organitza la Copa Príncep d'hoquei patins el 8 i 9 de febrer

L'Enrile participarà com a equip amfitrió amb els tres millors classificats de la primera volta

L'Ajuntament d'Alcoi acaba d'informar que organitzarà la Copa Príncep que es disputarà el 8 i 9 de febrer al Poliesportiu Francisco Laporta. En aquesta competició participarà l'Enrile PAS Alcoi com a equip amfitrió amb els tres millors classificats de la lliga de Primera Nacional en acabar la primera volta.

Quan encara falten tres jornades per finalitzar la primera volta hi ha fins a deu equips amb opcions a classificar-se, el que demostra la gran igualtat que existeix en la categoria de plata de l'hoquei espanyol. En aquestos moments tendrien plaça el Barça B, el Mataró i el Sant Cugat. Aquesta serà l'octava edició que es dispute. La temporada passada es va celebrar a la localitat gallega de Cerceda.

Alcoi ja ha organitzat diversos esdeveniments semblants, com per exemple la Copa del Rei d'hoquei patins del 2007 (on participen els huit millors de l'Ok Lliga) o els Campionats d'Espanya de Grup Show del 2011 i 2008, a més de nombrosos campionats d'Espanya d'hoquei patins en categories base.