lunes, 9 de diciembre de 2013

Hockey Patines: RC Jolaseta (3) - Enrile PAS Alcoy (4)

Tres punts molt valuosos en la pista del Jolaseta guanyats amb suor

Quico Rico, el de la pedrera, s'estrena com a golejador

Tot i no patir en excés en els minuts finals del partit, sempre hi ha la incertesa de si l'equip rival tindrà una "bola tonta" per empatar l'encontre. Això és el que li ha passat a l'Enrile PAS Alcoi en la pista del Jolaseta basc. Per joc, el resultat no semblava perillar, però els capricis de l'hoquei poden portar molt disgustos. Afortunadament, aquest no ha sigut el cas.

L'Alcódiam ha començat molt bé i César Candanedo, que acabaria firmat un "hat trick", ha marcat ben aviat, concretament en el minut tres. Però el Jolaseta ha fet honor a la seua fama d' "equip guerrer" i només ha tardat un minut a empatar.

No ha sigut fins el 20 que el de Durango no ha tornat a marcar i tres minuts després ha sigut el de la pedrera, Quico Rico qui s'ha estrenat com a golejador amb el primer equip. Amb eixe resultat, més que tranquilitzador, s'ha arribat a la fi de la primera part.

En la segona, l'Alcódiam encara ha obert més l'escletxa en el marcador i ha posat l'1 a 4 en el marcador. Amb aquestos guarismes s'ha tingut l'oportunitat de posar el 1 a 5 gràcies a una falta directa. Però qui ha materialitzat un penal, posant el 2 a 4 ha sigut l'equip basc, que s'han vist amb possibilitats de capgirar el marcador quan faltaven encara dotze minuts per acabar el partit. Afortunadament, els de Diego Mir han sabut controlar a la perfecció les escomeses dels de Getxo.

Ara, l'Alcódiam continua tercer empatat a punts amb el segon, el Sant Cugat. La setmana que ve es medirà al Francisco Laporta contra el Sant Feliu.

RC Jolaseta: Guillermo  Marín, David González, Nicolás Mendialdua, Jaime González y Gabriel Castro –cinc inicial- Emilio Álvarez, Juan Barrenechea i Pablo Benguria.
Enrile PAS Alcoi: Adrián Vallina, Pere Cañellas, Carlos Pérez, Marc Figa i César Candanedo –cinc inicial- David Aguilar, Quico Rico i David Doménech.