Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcodiam Salesianos

L'Alcodiam b perd en Lliga Sud en la pista del Muro: 6-3

Resultats de la base: quatre partits, quatre victòries

L'Enrile torna al camí de la victòria davant un rival de prestigi: 2-1

L'Alcódiam tomba el Mataró i torna a llocs d'ascens

Amb l'emoció d'un resultat curt, l'Enrile PAS Alcoi ha tornat al camí de la victòria i ho ha fet davant un rival de prestigi, el CH Mataró, que en el moment de començar el partit ocupava la segona plaça en la classficació. A més, els tres punts, s'han aconseguit d'una manera molt sòlida, sense fisures en defensa, encaixant només un gol i provocant que pràcticament tots els xuts dels del Maresme foren forçats. L'Alcódiam es situa tercer en la classificació empatat a punts amb el segon, el Sant Cugat.

Des de bon començament el ritme del partit el va imposar l'Alcódiam. Des de la graderia no s'entenia com anàven passant els minuts i no es podia foradar la porteria contraria. Els intents van ser nombrosos però no va ser fins que el Mataró cometera la dècima falta d'equip que l'Enrile va inaugurar l'electrònic. Falta directa llançada per César Candanedo, cap a dins i final de la primera part.

No va canviar gens el decorat en la segona part. Els mateixos ingredients. Això sí, tres minuts després de la represa, David Aguilar es planta tot sol davant Marçal Oliana per a fer el segon d'una manera espectacular.

Els espectadors semblava que podien estar tranquils, però els de Joan Carles Vadillo van fer el 2 a 1 al minut 32. Però no es va patir pràcticament gens d'ací fins al final del partit. Els jugadors de l'Enrile van saber llegir molt bé l'encontre, van apretar els dents quan calia en defensa i es van emportar una victòria molt justa.

Enrile PAS Alcoi: Adrián Vallina, Pere Cañellas, César Candanedo, Carlos Pérez i Marc Figa -cinc inicial-. David Doménech, Quico Rico i Deri Mataix.
CH Mataró: Marçal Oliana, Aniol Mangas, Oriol Parera, Martí Casas i Enric Florenza -cinc inicial-. Adrián Aceituno, Pol Castellví, Eric Serra i Jordi Esteve.
Gols:
1-0: César Candanedo, minut 22 de falta directa
2-0: David Aguilar, minut 28
2-1: Martí Casas, minut 32

Amb set boles parades errades, amb sis postes i amb prácticament un percentatge nul d'efectivitat cara a la porteria contrària, és dificil, en l'hoquei patins de hui en dia, guanyar un partit. Això és el que li va passar aquest dissabte a l'Alcódiam b en la pista del Muro. Si no es converteixen les ocasions, tot i dominar el joc, el resultat acaba sent advers.

I aixó que el "matx" va començar molt bé per als joves jugadors que dirigeix Lorenzo Pastor. Als pocs minuts el marcador era de 1 a 3 però l'equip se'n va anar del partit deu minuts i els de Muro van aprofitar per capgirar el marcador. Va haver moments que la falta d'intensitat defensiva de l'Alcódiam era evident. Al descans ja es va acabar amb el resultat final. En la segona, l'escenari no va canviar. L'Alcódiam b generant ocasions i no materialitzant-les.

El partit també va ser en moltes ocasions trabat perquè el Muro va cometre 25 faltes d'equip, segurament per trencar el ritme de bola de l'Alcódiam b i davant la ineficàcia dels d'Alcoi per marcar a bola parada. L'Alcódiam només en va fer 12.

Pel que fa a la resta dels equips base del Patí Alcódiam Salesià, quatre partits disputats, quatre victóries, totes elles contra el Muro. Destaca la golejada del benjamí per 9 a 0.