lunes, 16 de diciembre de 2013

Hockey Patines: Enrile PAS Alcoy (4) - CHP Sant Feliu (4)

L’Enrile entropesa amb un mur anomenat Sant Feliu

Els d’Alcoi desaprofiten un avantatge inicial de 2-0

Ara un quadre, ara un romb. Nul.la proposta de jugar a hoquei. No és criticable. Cada equip ha de ser coneixedor de les seues armes i utilitzarles tot i que l’espectacle esportiu siga el perjudicat. Els espectadors que han acudit aquest dissabte a veure l’Enrile PAS Alcoi-Sant Feliu no han pogut gaudir d’un bon hoquei. Els catalans amb vingut, utilitzant una expressió futbolística, a posar l’autobús davant el seu porter. I els ha eixit bé perquè han acabat traent un empat.

També és cert que l’Alcódiam no ha sabut aprofitar un aventage inicial de 2-0, amb gols al minut 1 de Marc Figa i al 8 de penal de Pere Cañellas. Pero després, una bola que ha propiciat un contraatac, una altra que semblava alta i una tercera en una jugada molt confusa on els àrbitres han xiulat gol abans que la bola entrara ha fet que els de Sant Feliu marxaren al descans guanyant amb 2 a 3. Un resultat totalment injust perquè l’únic equip que intentava jugar era el d’Alcoi.

Els de Diego Mir han estat a punt de endur-se la victòria. Pere Cañellas, que ha acabat firmant un “hat trick” ha marcat l’empat a 3, però altra volta els visitants han tingut la sort de cara i tres minuts després han establit el 3 a 4. El capità ha pogut aconseguir el definitiu 4 a 4 de penalti quan només faltava un minut perquè acabara el partit.

No podem acabar aquest relat sense afegir la quantitat de despropòsits que han comés els dos árbitres, amb unes decisions incomprensibles per als dos equips, amb targetes blaves inexplicables per a la graderia i que han acabat per descentrar a tots els jugadors, als de l’equip contrari, també.

ENRILE PAS ALCOI: Adrián Vallina, Pere Cañellas, César Candanedo, Marc Figa i Carlos Pérez -cinc inicial-. David ´Doménech, Pablo Ribera, Quico Rico i David Aguilar.
SANT FELIU: Pere Turón, Frederic Hinojal, Roger Valls, Josep Ramon Altayó i Marc Povedano -cinc inicial-. Marc Fajas, Oriol García, Adriá Parellada i Antón Falqués.