Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Resultats dels equips de la base de l'Alcódiam

L'Enrile cau a Manlleu en una segona part per oblidar: 7-0

Els catalans converteixen quatre de les sis boles parades que van disposar

En paraules de Diego Mir, el Manlleu és el millor equip al que l'Enrile PAS Alcoi s'ha enfrontat fins el moment. I ha fet bons els pronòstics que l' assenyalen com un equip disposat a lluitar per l'ascens a OK Lliga. Els de la província de Barcelona tenen un quintet molt competitiu liderat pels germans Teixidó i acompanyats d'un Jaume Farrés extraordinari. Tenen la experiència d'Ok Lliga i saben llegir a la perfecció tots els ritmes d'un partit.

I això és el que també van fer aquest dissabte en el seu enfrontament contra l'Alcódiam. Els de Diego Mir van estar molt bé defensivament durant tota la primera part tot i el primer gol dels locals, al minut 17. Quan faltaven 25 segons per finalitzar la primera part, el major dels Teixidó va fer el segon de penalti.

A partir d'ahi els locals van dominar el partit. I van fer caure en la precipitació i en els erros als jugadors de l'Enrile PAS Alcoi, incapaços de foradar la porteria contraria. A partir del quart gol, la moral se'n va vindre abaix i els blaugrana van rebre un correctiu molt seriós.

Als cinc minuts de la represa Jaume Farrés ha posat el 3-0 i dos després amb la desena falta del Enrile PAS, de nou Lluís Teixidó ha convertit una falta directa en el 4-0 .

Dos minuts després el Manlleu ha arribat a les deu faltes però César Candanedo no ha pogut marcar la falta directa que hagués reduït distàncies.

Ha pogut Lluís Teixidó marcar el 5-0 en una altra falta directa però aquesta vegada sense punteria, i als pocs segons David Aguilar ha vist una blava per tombar un contrari.

Al 37 era aquesta vegada el germà de Lluís, Santi Teixidó, el que ha aconseguit el 5-0 en un altre penal. Pere Cañellas ha vist un minut després una altra blava per espentar un contrari contra la tanca.

El 6-0 ha arribat a falta de 12 minuts per al final amb una altra falta directa transformada per Jaume Farrés i el 7-0 faltant 9 minuts, Alex Prims ha sigut l'autor.

Encara ha pogut arribar el 8-0 en una altra falta directa que no ha aprofitat Arnau Pradell quedant 4 minuts, com tampoc ha aconseguit transformar Pere Cañellas altra falta en el gol de l'honor quedant 52 segons.

Manlleu: Adrià Hernández, Lluís Teixidó, Santi Teixidó, Jaume Farrés y Marc Callís -cinco- Álex Prims, Arnau Pradell, Marc Torra y Jordi García.
Enrile PAS Alcoi: Adrián Vallina, Carlos Pérez, Pere Cañellas, Marc Figa y César Candanedo -cinco- David Aguilar, Quico Rico, Deri Mataix i David Doménech.

Resultats dels equips de la base de l'Alcódiam 23 i 24 de noviembre

Quatre victòries i dos derrotes és el balanç dels enfrontaments dels equips de la base del Patí Alcódiam Salesià durant aquest cap de setmana. La majoria dels partits van tindre lloc a la pista del CPP Raspeig. El conjunt dels resultats ha sigut: