viernes, 22 de noviembre de 2013

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Horaris dels equips base de l'Alcódiam 23 i 24 de Novembre

L'Enrile viatja a la pista dels germans Teixidó
 
L'objectiu del Manlleu també és pujar a l'OK Lliga

Primer xoc de trens de la temporada entre dos equips que volen arribar entre els primers a la parada de l'ascens a Ok Lliga. Manlleu i Alcódiam es mediran aquest dissabte 23 de novembre al pavelló municipal d'aquesta localitat barcelonina a les 19.00 hores. Al C.P. Manlleu militen els dos germans Teixidó: Lluis, que la temporada passada estava al Blanes, ex barcelonista i internacional per Espanya i Santi, ex del Voltregà. Sense anar més lluny entre els dos van marcar la jornada passada cinc dels set gols per derrotar al CPP Raspeig a domicili.

Així que no serà gens fàcil doblegar-los perquè com bé sap Marc Figa "són un equip que estaran a dalt a final de temporada lluitant per l'ascens a Ok Lliga. Tot i que han tingut un mal inici de lliga, ja porta dos partits seguits guanyant". Efectivament, la setmana passada contra el Raspeig i l'anterior a casa contra el Sant Cugat per 4 a 2. Les derrotes les ha collides a Sant Feliu i Alcobendas i a la seua pista contra el Barça B.

Però més enllà del rival el que sembla clar és saber si els homes de Diego Mir han digerit i oblidat la derrota infringida per l'Arenys de Munt al Francisco Laporta: "L'equip està molt bé -assegura el davanter de Girona-. La derrota ens ha posat els peus a terra. Hem de ser conscients de que cada partit és un món. En aquest, ells van tindre molta efectivitat i nosaltres molt poca. Això sí, tenim moltes ganes de jugar i de tornar a guanyar".

Sobre el número de gols encaixats en aquestes primeres cinc jornades, un total de 23, Marc Figa diu que "és possible que siga conseqüència de la pressió en tota la pista que fem, és una defensa molt agressiva i això significa que el rival pot arribar més voltes a la nostra porta. També és cert que en cada partit ens han pitat una mitjana de 4 boles parades en contra. No queda altra -afegeix Figa- que continuar treballant amb la defensa perquè ens sentim a gust amb ella tot i que també dependrà del rival de torn".

Horaris dels equips base de l'Alcódiam 23 i 24 de Novembre

El gros de la jornada es disputarà a la pista del CPP Raspeig

Cap de setmana ben farçit de partits per als equips de la base del Patí Alcódiam Salesià. La majoria d'ells es disputaran a la pista del CPP Raspeig. El planter superior té doble cita. Jugarà divendres a les sis de la vesprada contra el Raspeig i dissabte viatajaran a Gandia per veure-se-les amb el Gandia en senior autonòmica. El conjunt dels partits són:

Divendres 22 de Novembre
18.00: CPP Raspeig vs Alcódiam, juvenil

Dissabte 23 de Novembre
19.00: CP Manlleu vs Enrile PAS Alcoi, primera nacional
19.30: Gandía vs Alcódiam, senior
14.00: CPP Raspeig vs Alcódiam a, aleví
13.00: CPP Raspeig vs Alcódiam, benjamí
10:00: CPP Raspeig vs Alcódiam, prebenjamí
11-00: CPP Raspeig vs Alcódiam, iniciació