viernes, 15 de noviembre de 2013

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

L'Alcódiam b de Lliga Sud se'n va de gira a Extremadura i Andalusia i l'aleví b jugarà un amistós a casa contra el Granada

Declaraciones de David Aguilar: "L'Arenys de Munt plantejarà un partit molt dur i travat"

Els d'El Maresme van cometre 22 faltes la setmana passada

La plantilla de l’Enrile PAS Alcoi està preparant-se per a un partit molt físic que es jugarà aquest dissabte 16 de novembre al Pavelló b del Poliesportiu Francisco Laporta. Per a David Aguilar "de l’ Arenys de Munt coneixem poc. Hem vist algunes coses d’ells en vídeo i hem pogut comprovar que és un equip molt dur i que plantejaran un partit molt travat”.

El que diu el davanter de Barcelona ho avala el fet que en el partit que els catalans van disputar a la pista asturiana de l’Areces la setmana passada van cometre 22 faltes. De fet l’equip de la jornada que més en va cometre. I contra el Dominicos galleg, en la tercera jornada, en van fer 18 en la seua pista. David diu que “hem d’esperar que ací en facen també 22 perquè ha jugat contra rivals que seguramente seran de la seua lliga i la teoria indica que comet més faltes l’equip que se sent inferior”.

L’Arenys de Munt acaba d’ascendir a Primera Nacional. Es troba en llocs de descens amb només 1 punt, el que va aconseguir a la pista madrilenya de Santa María del Pilar. Els altres tres resultats han sigut derrotes: 0 a 3 contra el Shum a casa; 2 a 3 contra el Dominicos també a casa i 5 a 2 contra l' Areces. Està dirigit per Jordi Roca, ex entrenador del Shum Maçanet i tan sols ha incorporat respecte a l’equip que va aconseguir l’ascens dos jugadors: Marc Roca (germà de l’entrenador) i Enric Daumal.

Així que, en un principi, l’Alcódiam torna a partir una setmana més com a favorit en el xoc, recolzat per les quatre victòries consecutives: “Crec -diu David- que l’equip està molt bé. És cert que podem jugar millor. El que ha passat en la majoria de partits és que hem aconseguit una ampla victòria en els primer minuts de joc i després ha vingut una miqueta de relaxació”. D’esta teoria el davanter català exceptua el partit contra el CPP Raspeig perquè considera que “el resultat havia de haver sigut més favorable per a nosaltres si els árbitres no hagueren xiulat dos penals molt rigorosos”.

David Aguilar porta quatre gols en quatre partits i “sí, estic content a nivell personal però em dóna igual qui faça els gols mentre l’equip continue guanyant”.

L'Alcódiam b de Lliga Sud se'n va de gira a Extremadura i Andalusia i l'aleví b jugarà un amistós a casa contra el Granada. Horaris de la base

És el desplaçament més llarg i complicat de la temporada per als joves jugadors de l'Alcódiam b que dirigeix Lorenzo Pastor. Aquest cap de setmana hauran de viatjar fins a la localitat de Burguillos del Cerro, en la província de Badajoz, i a Sevilla. Contra els extremenys el partit es jugarà dissabte 16 de novembre a les 18.00 hores. Diumenge a les 11.00, els blaugrana se les veuran amb els andalusos.

L'Alcódiam b li va guanyar clarament en la primera jornada de lliga al H.C. Cocentaina per 14 a 6 al Francisco Laporta. Per la seua part, el Burguillos li va guanyar al Claret 4 a 1 a casa, li va guanyar a domicili al Cocentaina per 5 a 7 i va sucumbir a la pista del Muro per 6 a 2. El Claret va perdre a casa la setmana passada contra el Cájar 2 a 9.

Per altra banda, l'aleví b jugarà un partit amistós en el Poliesportiu Francisco Laporta contra el Cájar Granada. L'altre aleví jugarà a Villena. El prebenjamí també jugarà a Villena. Per últim, l'Inicació b jugarà a casa contra el Cocentaina.