domingo, 3 de noviembre de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

Un Enrile de més a menys aconsegueix la tercera victòria consecutiva y s'imposa a l'Areces asturià: 7-4

L'Enrile PAS Alcoi s'ha imposat aquest dissabte 2 de novembre per 7 a 4 al C.P Areces asturià i ha encadenat així la tercera victòria consecutiva en la Primera Divisió de l'Hoquei Estatal.

El partit ha començat elèctric i, el que és més important, molt favorable per als interessos dels blaugrana. Al minut 11, els de Diego Mir gaudien d'una diferència de 4 a 0. Els de Grado han escurçat diferències però la primera part ha acabat amb un 5-1. Tot semblava que la segona part seria plàcida.

Res més lluny de la realitat. La segona part se li ha atrangatat a l'Alcódiam. Diego Mir ha reconegut que "l'equip ha anat de més a menys, no hem sabut jugar amb la diferència de gols i realment ens han sobrat els últims 10 o 15 minuts". Efectivament. L'Alcódiam ha sigut un equip irrecognosible i els asturians s'han posat 6 a 4 quan faltaven set minuts i una falta directa a favor. El seté gol de l'Enrile ha vingut quan els asturians estaven bolcats en atac intentant aconseguir un resultat més favorable als seus interessos.

Dos coses negatives també s'han de destacar en aquesta tercera victòria de la temporada. La primera és que l'Alcódiam ha comés la dècima falta d'equip abans d'acabar la primera part, mentre que el rival només n'ha comés dos. L'altra ha sigut a les acaballes del partit. Pere Cañellas ha vist una targeta blava perqué segons reflexa l'acta ha anat a celebrar l'últim gol a la banqueta de l'equip contrari i s'ha burlat d'ells.

ENRILE PAS ALCOI: Adrián Vallina, César Candanedo, Pere Cañellas, Marc Figa i Carlos Pérez -cinc inicial- David Doménech, Pablo Ribera, Deri Mataix, David Aguilar
CP ARECES: Aarón Candanedo, Samuel Vallina, Borja García, Pedro González i Pelayo Aspra -cinc inicial- Javier González, Diego García, Aitor Fernández.