viernes, 13 de septiembre de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

Presentació de la primera plantilla de l'Enrile PAS Alcoi

"Per esforç, treball, il.lusió i entrega no serà". Aquesta va ser la frase més repetida durant la presentació oficial de la primera plantilla de l'Enrile PAS Alcoi 2013-2014 i que va tindre lloc, com ja és habitual, en el Mas de L'Arbre, propietat del president del club, Andrés Hernández, qui va obrir el torn de paraula per destacar que "la característica d'aquest club és la il.lusió i l'esforç de tots els seus components i que aquestes dos característiques mai no faltaran".

Entrega és el que va demanar el regidor de'esports de l'Ajuntament d'Alcoi, Natxo Gómez en la seua intervenció "ja que els jugadors porteu el nom de la nostra ciutat per tot Espanya i aixó és el que volem tots els alcoians: que ho doneu tot".

El guant llançat pel regidor d'esports el va arreplegar el capità de l'equip, Pere Cañellas, qui va dir que "per ganes, evidentment no serà. Qui coneix aquest equip sap que l'entrega és la seua principal característica". El davanter d'El Vendrell va afegir que "tots tenim moltes ganes de tornar aquest equip a l'Ok Lliga".

Va tancar l'acte el técnic Diego Mir, qui va demanar esforç i concentració a tots els membres de la plantilla "no tan sols en els partits, aquest esforç i concentració ha d'estar present en tots els entrenaments". El técnic també va animar la pedrera a que continue esforçant-se per arribar al primer equip.

La primera plantilla de l'equip està formada per: Adrián Vallina, Carlos Pérez, César Candanedo, Pere Cañellas, David Aguilar, Marc Figa, Quico Rico i Deri Mataix. També van acudir el joves de la pedrera: Jordi Sempere, Mauro Gandía, Nico Carreño, David Doménech, Pablo Ribera, Marc Grau i Iñaki Ferreira.