lunes, 20 de mayo de 2013

Hockey Patines: C.P.Vic (6) - Enrile PAS Alcoy (1)

L'Enrile PAS Alcoi militarà la temporada que ve en Primera Nacional.

Certifica el descens en caure a Vic per 6 a 1

L'Enrile PAS Alcoi s'ha convertit en equip de Primera Nacional en caure al Pavelló Olímpic de Vic per un resultat de 6 a 1 que diu ben a les clares quin equip ha sigut el dominador del partit. Els vigatans han foradat per primera volta la porteria de Luis Aceituno en el minut 3 i no han sigut capaços de reaccionar. En el 16, 20 i 25, els de Ferran Pujalte han fet més gran l'escletxa al marcador i s'ha arribat al descans amb 4-0. Tot i una millora en el joc en la segona part, els d'Alcoi no han sigut capaços d'evitar encaixar dos gols més. A falta de dos minuts per acabar, David Aguilar ha fet el de l'honor.

L'esglai l'ha protagonitzat Marc Figa, que a les acaballes del partit ha patit un fort esquinç de turmell que de segur l'apartarà de les pistes al menys durant aquesta setmana.

CP VIC: Carles Grau, Jacint Molera, Jordi Carbó, Titi Roca, Roger Rocasalbas -cinc incial-. També han jugat: Jordi Burgaya, Romá Bancells, Cristian Rodríguez, Ferran Font i Cesc Campor
ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, David Aguilar, César Candanedo, Carlos Pérez i Marc Figa -cinc inicial-. També han jugat: Kilian Aguilar, Juan José López, Deri Mataix, Quico Rico i Jordi Sempere.