lunes, 29 de abril de 2013

Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos de Alcoy

Destacat paper de l'Alcódiam b en la Fase d'Ascens a Primera Nacional

Una gran intensitat en el joc de l'Enrile tomba el Calafell: 7-2

David Aguilar, als sis segons, marca el gol més ràpid de l'Ok Lliga

Des del xiulet inicial, l'Enrile PAS Alcoi ha posat en el seu joc una alta intensitat que ha desmembrat completament els homes del CP Calafell, que ha sigut incapaç de mantindre el ritme dels homes de Diego Mir. Tanta ha sigut la qualitat dels blaugrana que Pere Varias s'ha vist obligat a practicar una defensa en zona, que, vist el que s'ha vist, tampoc no ha impedit que l'Alcódiam anara foradant a poc a poc la porteria de David Arellano.

El partit ha sigut elèctric, i el començament encara més. David Aguilar ha establert als sis segons de joc el primer gol per als blaugrana i ja s'ha convertit en el gol més ràpid de l'Ok Lliga. Ara bé, el Calafell era conscient que una victória al Francisco Laporta li permetria eixir del pou del descens i no s'ha rendit de manera inmediata. Empatava al minut sis.

Marc Figa ha eixit a pista per posar les coses al seu lloc i ha fet el segon i el tercer per a l'Enrile. Però una falta directa possibilitava els de Pere Varias posar el 3-2 i retirar-se els dos equips als vestidors en les espases en alt.

Carlos Pérez, al 33 estableix el 4 a 2 i a partir d'ací tot ha sigut un monòleg de l'Alcódiam, un rosari d'atacs i ocasions que han acabat amb el resultat de 7 a 2 i han deixat una afició molt satisfeta per la casta i l'orgull que han demostrat tots els membres de l'equip.

La pròxima cita lliguera no es farà esperar. Serà dimarts 30 d'abril a les 21.00 hores a la pista del Vilanova, un partit que es podrà seguir a través de les cámeres de Canal Blau.
Ficha Técnica

Enrile PAS Alcoi: Luis Aceituno, Juan José López, David Aguilar, César Candanedo i Carlos Pérez -cinc inicial- També han jugat Kilian Aguilar, Marc Figa, i Nico Carreño.
Club Patí Calafell Tot l’Any: David Arellano, Sergi Romeu, David Ros, Xavier Díez, Borja Ferrer -cinc inicial- Xavier Andreu Montoya, Ferran Ortoll, Ferran Rosa, Marc Vergés, Gerard Vergés.
Gols
1–0 David Aguilar. Minut 1
1–1 Borja Ferrer. Minut 6
2–1 Marc Figa. Minut 12
3–1 Marc Figa. Minut 13
3–2 Ferran Rosa (falta directa). Minut 20
4–2 Carlos Pérez. Minut 33
5–2 Marc Figa. Minut 42
6–2 Kilian Aguilar. Minut 46
7–2 Juan José López. Minut 50

Destacat paper de l'Alcódiam b en la Fase d'Ascens a Primera Nacional

Amb una mitjana de 17 anys planta cara a tots els seus rivals

El joc desplegat per l'Alcódiam b en la Fase d'Ascens a Primera Nacional que s'ha disputat este cap de setmana a Sevilla ha merescut els elogis de tot el món. Amb jugadors de 15, 16 i 17 anys, més l'aportació del veterà Cristian Santiago, han plantat cara a tots els rivals i només la falta d'experiència ha privat a l'equip dirigit per Lorenzo Pastor obtindre millors resultats.

La Fase d'Ascens començava per als joves jugadors alcoians dissabte de matí contra el gran favorit, el Santa María del Pilar de Madrid. Als minuts finals s'arribava amb un resultat de 4 a 3 a favor dels de la capital d'Espanya. Bolcats en la porteria contrària, els madrilenys van aprofitar els contraatacs per posar un 7 a 3 en el marcador.

El próxim rival va ser el Muro que va doblegar als d'Alcoi per 5 a 1 fent del porter del Muro el jugador més destacat de l'equip. En este encontre no va poder participar Cristian Santiago, amb problemes amb el abductor i l'equip va ressentir la baixa del veterà ex capità del primer equip.

La sorpresa saltaria en l'última jornada. El rival era el propietari de la pista, el Claret de Sevilla, equip assenyalat per pujar també a Primera Nacional. Després d'anar perdent per 6 a 3 l'Alcódiam ha aconseguit un empat a 6 deixant els andalusos sense cap opció a l'ascens.