Hovkey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcodiam Salesianos

L'Alcódiam b juga aquest cap de setmana la Fase d'Ascens a Primera Nacional

L'Enrile es juga contra el Calafell les últimes opcions de salvació

Els de Diego Mir cauen derrotats a Lloret per 10-3

El Club Patí Calafell serà el pròxim rival diumenge que ve a partir de les 12.00 de l'Enrile PAS Alcoi al Francisco Laporta i a ningú no se li escapa que s'esgoten les possibilitats de salvació. Tot i estar en descens, els de Pere Varias són un rival molt incòmode. De fet, l'Alcódiam no ha pogut derrotar mai al CP Calafell en les dos temporades que porten els de Tarragona a OK Lliga. A més, els visitants tenen l'oportunitat d'eixir del pou si són capaços de guanyar els blaugrana i esperar una punxada del Shum, que juga a la pista del Lleida i del Blanes, que es desplaçarà a Sant Sadurní d'Anoia.

Dissabte passat, a Lloret, l'Enrile va patir una altra abultada derrota. 10-3 va ser el resultat final. Els locals va decidir el partit en 1 minut i 58 segons, el temps que va tardar a posar el 3-0 al marcador. L'Enrile va col.locar el 3 a 1 però els Torner i Pelícano ja van sentenciar l'encontre establint un 6-1 abans que finalitzaren els primers 25 minuts. La segona part va ser tot un tràmit. Els gols de l'Alcódiam els van fer David Aguilar, Kilian Aguilar i Marc Figa.

Es disputarà a les instalacions del Col.legi Claret de Sevilla

Important cita la que té el segon equip de l'Enrile PAS Alcoi aquest cap de setmana. Demà dissabte comença la Fase d'Ascens a Primera Divisió Nacional a les instalacions del Col.legi Claret de Sevilla. L'equip que en esta ocasió dirigirà Lorenzo Pastor pot viajtar cap a la capital andalusa gràcies a la col.laboració del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València, que ha aportat la infraestructura necessària per afrontar aquest esdeveniment important.

Els joves jugadors alcoians s'hauran d'enfrontar al propietari de la pista, el Claret de Sevilla, als madrilenys del Santa María del Pilar i al Muro.

L'Alcódiam b ha aconseguit estar en esta Fase d'Ascens sobretot a la gran segon volta que va realitzar, amb cinc victòries en cinc partits. Els blaugrana van quedar segons en la Lliga Regular Sud. Però un protesto del Muro en el seu partit contra el Burguillos per alineació indeguda es va relegar a la tercera posició.

L'expedició que partirà cap a terres andaluses està formada per: Jordi Sempere i Mauro Gandía, com a porters i els jugadors de pista Cristian Santiago, Deri Mataix, Kiko Rico, Pablo Ribera, Iñaki Ferreira i Marc Grau. El delegat serà Rafa Sempere.

Es disputaran tres partits. Un dissabte de matí, l'altre dissabte de vesprada i l'últim diumenge de matí. El sorteig serà aquesta nit de divendres.