viernes, 19 de abril de 2013

Hockey Patines: Previa del partido CH Lloret - Enrile PAS Alcoy

L'Enrile es queda sense marge d'error en la seua visita a Lloret

La victòria del Maçanet posa la permanència a 11 punts

Cada volta més complicat i cada volta menys jornades. L'Enrile PAS Alcoi viatja este dissabte 20 d'abril a Lloret de Mar conscient que no té marge d'error. La victòria del Shum Maçanet per 3 a 1 davant l'Igualada posa la permanència a 11 punts quan només falten huit partits per acabar esta temporada d'OK Lliga.

I en la pista del CH Lloret sempre és dificil puntuar i potser més enguany perque els de la Costa Brava ja tenen 28 punts, el que significa prácticament la permanència assegurada, objetiu primordial d'un equip que l'any passat militava en Primera Nacional.

A més, té un conjunt molt compacte pel damunt del qual sobreeixen dos homes: Raül Pelícano, que ja ha anotat 29 gols i l'internacional i campió d'Europa a Portugal, Enric Torner que en duu 28. Entre tots dos han marcat 57 dels 91 gols a favor que porten els verd-i-blancs, convertint este equip en el més golejador després dels quatre primers classificats de l'OK Lliga.

El seu vessant anotador s'ha demostrat en els dos últims partits: va guanyar 4 a 7 en la pista de l' Igualada i va apallissar el Lleida per 9 a 2.