martes, 30 de abril de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

Canal Blau retransmetrà el Vilanova-Enrile del dimarts

Els de Diego Mir busquen retallar més diferències amb la salvació

L'OK Lliga no li ha deixat a l'Enrile PAS Alcoi disfrutar de la victòria diumenge contra el Calafell per 7 a 2 al Francisco Laporta. Sense temps ni de pensar-ho ha d'enfilar camí cap a Vilanova i la Geltrú per enfrontar-se al titular de la pista de Les Casernes. Un partit que podrà ser seguit per www.CanalBlau.net i per www.fep.es a partir de les 21.00 hores d'aquest dimarts 30 d'abril.

Com ha dit Luis Aceituno en el seu compte de twitter, l'objectiu de la plantilla és donar la cara com ho van fer diumenge fins que finalitze aquesta temporada. La intenció no és altra que intentar sumar a Vilanova amb l'objectiu de retallar diferències amb la salvació.

Enfront estaran els homes de Josep Lluis del Riu que venen d'apallissar a domicili al Sant Feliu per 0 a 8. Una victòria que no pot fer oblidar que els verd-i-blancs porten quatre derrotes consecutives que els ha portat lluny dels llocs capdavanters. Ara ocupen la posición número 11 amb 31 punts.

En les últimes 10 temporades Vilanova i Alcódiam s'han enfrontat sis voltes, amb quatre victóries locals, dos empats i una victória de l'Enrile. La temporada passada van empatar a les Casernes 3-3 després de que els de Diego Mir remontaren un 3-0.