martes, 16 de abril de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Patín Alcódiam Salesianos

L'Alcódiam es queda sense representació en els Campionats d'Espanya

Juvenils i alevins no poden aconseguir els seus objectius

Els equips juvenil i aleví del Patí Alcódiam Salesià no van poder aconseguir els seus objectius de classificar-se per als Campionats d'Espanya de les seues categories en les Fases de Sector disputades durant este cap de setmana a Coslada i Cájar respectivament.

Qui més a prop va estar va ser l'equip juvenil. Va començar el torneig guanyant-li al Cocentaina per 4 a 3 després d'haver hagut de remuntar un 3-1. En la jornada de divendres de vesprada es van imposar als madrilenys d'Alameda Osuna per 5 a 3 i en la de dissabte de matí van derrotar el Cájar de Granada per 6 a 2, però quedava el més dificil.

En els dos següents partits els de Pere Cañellas i Lorenzo Pastor s'havien d'enfrontar al subcampió i campió de la Comunitat de Madrid. La primera pedra va ser el Santa María del Pilar. Quan faltaven pocs minuts per finalitzar el partit, el marcador reflexava un 1-1, positiu per als interessos dels blaugrana. Però l'àrbitre xiula un penal rigorós per patí i els pilarencs s'avancen. El tercer gol va arribar quan l'Alcódiam estava bolcat en atac.

Però encara quedava un altra oportunitat. Una victòria contra el Rivas per 1-0 li valia a l'Alcódiam per classificar-se perque el Rivas li havia guanyat el Santa María del Pilar per 6 a 2. La primera part va acabar 0-0. En la segona s'avancen els locals i aconsegueixen empatar els d'Alcoi. Tan sols valia la victória així que a falta de 1 minut els entrenadors se la juguen i canvien el porter per un jugador de pista. El risc no va eixir bé i els de Rivas van marcar el segon.

Per la seua part, l'aleví no va tindre mai opcions a quedar entre els dos millors de la seua Fase Sector de Cájar, a Granada. Amb un equip farçit d'alevins de primer any i benjamins de primer any, l'objectiu del conjunt que va dirigir en esta ocasió a Diego Mir era adquirir experiència de cara a pròximes edicions.