viernes, 12 de abril de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Patín Alcódiam Salesianos

Els equips de la base de l'Alcódiam, a pels Campionats d'Espanya

Els alevins viatgen a Granada i els juvenils a Madrid

Arriben els moments importants per als equips de la base del Patí Alcódiam Salesià. Este cap de setmana es disputen les Fases Sector, les que donen opció a classificar-se per als Campionats d'Espanya.

L'Alcódiam té representació enguany en dos categories. Els alevins viatjaran a la població granadina de Cájar on s'hauran d'enfrontar al Cájar de Granada, al Zafra de Extremadura, a Las Rozas y Alcobendas de Madrid i al també valencià CPP Raspeig. Els jugadors que representaran els colors blaugrana seran: Catalina Mir, David Grau, Cristófer Ferri, Borja Cebrián, Teresa Payá, Ivo Vidal, Arnau García i Félix García. L'entrenador serà Diego Mir i el delegat, Juan Ferri.

Al mateix temps, l'equip juvenil estarà jugant a Coslada, Madrid. Els xavals dirigits per Lorenzo Pastor i Pere Cañellas se les hauran de veure amb tres equips de la capital d'Espanya: Santa María del Pilar, Rivas Las Lagunas y Alameda Osuna. Completen el quadre de participants el Cájar de Granada i el Cocentaina. L'equip está format per Jordi Sempere, Mauro Gandía, Pablo Ribera, Kiko Córcoles, Deri Mataix, Marc Grau, Javi Montava, Jorge Monllor i Iñaki Ferreira. El delegat serà Rafa Sempere.