domingo, 7 de abril de 2013

Hockey Patines: Enrile PAS Alcoy (1) - C.P. Voltregá (6)

L'Enrile torna a caure en els mateixos errors i perd davant el Voltregà

La salvació està ara a nou punts a falta de huit jornades

No ha pogut ser. La plantilla de l'Enrile PAS Alcoi volia donar-li a l'afició una altra alegria en forma de victòria després de véncer en l'útlim partit de lliga al Sant Feliu per 8 a 3, però han aparegut els mateixos errors que estan comdenant l'Alcódiam a ser el cuer de l'OK Lliga. Es a dir, bon joc sí, però molt poca efectivitat de cara a porteria.

I aixó que el partit s'havia posat molt de cara per als interessos dels blaugrana perquè Juan José López ha sorprés Roger Torelló quan només es portaven cincuanta segons de partit. Però al minut 9 Xavier Armengol ha transformat una pena màxima que instants abans els árbitres no s'han atrevit a xiular en l'àrea del Voltregà.

Ha merescut molt més l'Alcódiam en este primera part. Seua ha sigut la possessió de la bola i les oportunitats però de vegades la falta d'encert i de vegades les bones actuaciones de Roger Torelló ho han impedit.

I el que sol passar moltes voltes en l'hoquei sobre patins. Quan més s'ataca més oportunitats té l'equip contrari d'eixir al contracolp i fer mal. Aixó ho han fet molt bé els homes de Ricard Ares que han sigut letals en la porteria de Luis Aceituno

Ara la salvació està a nou punts per l'empat que en la jornada de dissabte va aconseguir el Sant Feliu en la seua pista contra el Lloret.

ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Carlos Pérez, David Aguilar, Marc Figa i Juan José López -cinc inicial- També han jugat César Candanedo, Kilian Aguilar, Quico Rico i Deri Mataix.
CP VOLTREGÀ: Roger Torelló, Xavi Lladó, Juli Anguita, Eric Vargas i Xavi Armengol -cinc inicial- També han jugat Albert Grau, Alex Rodríguez, Jaume Molas i Jordi Romeu