viernes, 5 de abril de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

Juan José López: "Amb una victòria tot es veu una miqueta millor"

El capità diu que per a guanyar-li al Voltregà "haurem de fer un magnífic partit"


Tot i la complicada situació en la classificació de l'Enrile PAS Alcoi, un somriure xicotet ha aparegut en les cares dels jugados arran de la brillant victòria contra el Sant Feliu per 8 a 3. 

Per a Juan José López "és clar que les coses, amb eixos tres punts es veuen una miqueta millor, però tots som conscients de la dificil situació en què ens trobem. Ara bé -continua l'asturià- també és clar que anem a donar-ho tot fins el final tot i que som sabedors que potser necessitariem guanyar més del cincuanta per cent dels partits que queden".

Evidentment la possibilitat de permanéixer un any més en la millor lliga del món passa pel Francisco Laporta: "és on més punts hem de traure i per això li volem dir a l'afició que continue estant amb nosaltres".

Diumenge 7 d'abril a partir de les 12.00 hores els de Diego Mir se les hauran de veure amb el Voltregà, un equip que navega en la part cómoda de la taula però que, a juí del de Grado, "no van a regalar res. Ells volen quedar com més amunt en la classificació millor i nosaltres haurem de fer un partit magnífic per poder doblegar-los. M'atreveria a dir -sentencia el defensa de l'Alcódiam- que haurem de fer millor partit que contra el Sant Feliu".

No debades, el Voltregà és un equip farçit de veterans que saben llegir molt bé cada moment del partit. Al capdavant de tots ells está Xavier Armengol, fitxat esta temporada del Blanes i que ja porta 23 gols.