Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Resultados de la Base del Patín Alcódiam Salesianos de Alcoy

L'Alcódiam b acaba segon en la Lliga Sud en véncer el Cocentaina: 4-7

El prebenjamí li guanya al CPP Raspeig i acaba la lliga colider

Cinc victòries de cinc en la segona volta de la fase regular de la Lliga Sud ha fet que l'Alcódiam b acabe en segona posició a només un punt del líder, el Claret de Sevilla i un punt per damunt del Muro. Els tres equips estan classificats per jugar la Fase d'Ascens a Primera Nacional l'última setmana d'abril. Tot un éxit per als joves jugadors alcoians dirigits per Lorenzo Pastor i Pere Cañellas.

L'última victòria ha sigut en la nit de dilluns a la pista del Cocentaina per 4 a 7. Al descans el resultat era de 3 a 3 i a l'inici de la segona part una falta directa permitia els d'Eliseo Sánchez avançar-se 4 a 3. Però ahí es va acabar el Cocentaina. La reacció va ser fulminant i l'Alcódiam b va començar a desplegar el seu joc habitual fins situar el marcador definitiu

Pel que fa als equips inferiors de la base, cal destacar el magnífic paper del prebenjamí, que va ser capaç de guanyar a la pista del líder, el CPP Raspeig i empatar així al capdavant de la classificació. El títol de lliga haguera sigut per als blaugrana si l'àrbitre no haguera interpretat bola alta un gol completament legal. Desitjar des d'ací una recuperació com més prompte millor per a Manu Mir, que va haver de ser atés al Hospital Virgen de Los Lirios després de patir una forta entrada per part d'un jugador del CPP Raspeig.