lunes, 11 de marzo de 2013

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos

Una gran remuntada en la segona part permet l'Alcódiam b golejar al Granada: 6-12

Resultats dels equips de la base del Patí Alcódiam Salesià

Un minut fatídic trau a l'Enrile del partit i acaba golejat a Lleida: 8-2

En el 32, els àrbitres li xiulen tres penals i una falta directa en contra

Es podria recuperar la frase castellana de "a perro flaco todo son pulgas" per resumir el que ha passat este matí de diumenge en el Pavelló 11 de Setembre de Lleida. Les desgràcies de l'Enrile PAS Alcoi en este partit es poden sintetitzar en tan sols un minut.

Ha sigut en el 32, amb un resultat de 3 a 1 a favor del Lleida. En este minut, els árbitres li han xiulat a l'Alcódiam tres penals i una falta directa. En realitat han sigut dos penals, però quan Luis Aceituno se'n havia parat un els jutges l'han obligat a repetir en apreciar que un jugador de l'Enrile havia iniciat la carrera abans d'hora. Al final dels 50 minuts l'Alcódiam ha patit 5 penals i 2 faltes directes.

I aixó que en la primera part, tot i acabar amb 3 a 1 (el tercer marcat per Lluis Rodero, segons abans de que sonara la botzina) l'Alcódiam ha donat la cara i ha fet un bon partit. De fet, els comentaristes de l'emissora www.onasps.com han resaltat al porter del Lleida, Lluis Tomás, com el millor del partit fins a eixe moment.

Però el seguit de penals i faltes directes han tret del partit als homes de Diego Mir, qui no ha pogut contar amb Marc Ortells, que ha abandonat el club per motius personals ni amb César Candanedo per haver vist una targeta roja en el partit a casa contra el Igualada. El juvenil Deri Mataix i el junior Quico Rico han suplit amb notable estes absències.
LLEIDA: Lluis Tomás, Necchi, Rodero, Soler i Trilla -cinc inicial- També han jugat López i Inglés
ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Marc Figa, Carlos Pérez i David Aguilar -cinc inicial-. També han jugat Juan José López, Quico Rico i Deri Mataix.
8-2: Lluis Rodero, minut 45

L'Alcódiam b de Lliga Nacional Sud no té ganes de parar de sumar. En esta segona volta conta tots els partits per victòries. L'última ha arribat este cap de setmana en la sempre dificil pista del Cájar de Granada.

I això que després de la primera part ningú no confiava en la victòria. Al descans guanyaven els locals per 5 a 3 i el joc dels joves jugadors alcoians dirigits per Lorenzo Pastor i Pere Cañellas distava molt del que ens tenien acostumats.

Però alguna cosa va passar al vestidor perquè l'equip blaugrana va eixir amb una altra actitud, convençut d'endur-se els tres punts. El parcial en els segons 25 minuts va ser de 1 a 9. Tot i que el conjunt sempre es mostra com un bloc molt sólid, en esta ocasió cal destacar a Cristian Santiago, autor de 9 dels 12 gols.