domingo, 17 de marzo de 2013

Hockey Patines: Liga Nacional Sur

L'Alcódiam b, classificat per a la Fase d'Ascens a Primera Nacional d'hoquei patins

Li va guanyar al líder, el Claret de Sevilla, per 5 a 4

El Muro va visitar el Francisco Laporta com a lider de la Lliga Nacional Sud i va caure per 4 a 2. I ara el Claret de Sevilla visitava l'Alcódiam b com a primer classficat i també ha caigut per un resultat de 5 a 4. Això fa que l'equip filial de l'Enrile PAS Alcoi estiga classificat matemàticament per a la Fase d'Ascens a Primera Nacional que es disputarà l'última setmana d'abril en la localitat gaditana de San Fernando.

En la segona volta d'esta Lliga Sud, l'Alcódiam b encara no ha perdut cap partit. Ara només li queda un intranscendent Cocentaina-Alcódiam.

El resultat d'este dissabte contra el Claret és a totes llums molt curt, donades les oportunitats d'un i altre conjunt i, sobretot, veient el joc desplegat a la pista. S'avançaven els andalusos, però els de Lorenzo Pastor i Pere Cañellas aconseguien voltejar el marcador fins el 4 a 1. Ara bé, el rival no es rendia i, en ocasions amb molta fortuna, establia el 4 a 3. Als últims minuts es va arribar amb 5 a 3 i a falta d'un minut el Claret va marcar el seu quart gol.

Cal donar l'enhorabona als jugadors que este dissabte estaven en la pista del Francisco Laporta per a aconseguir la classificació: Jesús García, Mauro Gandía, Cristian Santiago, Deri Mataix, Quico Rico, Jorge Monllor, Marc Grau i Iñaki Ferreira.