martes, 26 de marzo de 2013

Hockey Patines: Enrile PAS Alcoy (8) - Sant Feliu (3)

Excel.lent partit de l'Enrile que acaba golejant el Sant Feliu

L'Ok Lliga torna el 7 d'abril amb l'enfrontament a casa contra el Voltregà

De principi a fi. Des del xiulet inicial fins la botzina final. L'Enrile PAS Alcoi ha sigut l'amo del partit en tot moment. Els homes de Diego Mir han practicat una defensa asfixiant a tota la pista, que els ha permès robar moltes boles, boles que en ràpids contraatacs han acabat a les xárcies dels gironins.

Sí que hi ha hagut un xicotet moment d'incertesa quan al final de la primera part i en només un parell de minuts, els visitants han marcat dos gols. Afortunadament ha sigut només un miratge perquè en la repressa, en el 35, César Candanedo ha marcat el quint i ha començat a fer més gran l'escletxa al marcador. El Sant Feliu ha intentat parar l'hemorràgia de gols defensant en romb, però tampoc no ho han pogut evitar.

Cal ressaltar que tots els homes que han eixit a pista han marcat gol i, fins i tot, s'han materialitzat dos faltes directes, un autèntic càstic durant tota la temporada.

Els resultats han fet que l'Alcódiam retalle en tres punts la distància als llocs de salvació. L'OK Lliga es reprendrà el 7 d'abril al Francisco Laporta. El rival, el CP Voltregà.
Ficha Técnica

ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Juan José López, David Aguilar, Carlos Pérez i Marc Figa -cinc inicial-. També han jugat César Candanedo i Kilian Aguilar.
SANT FELIU: Pere Turón, Marc Vila, Josep Ramón Altayo, Roger Valls i Jassel Oller -cinc inicial- També han jugat Marc Fajas, Xavier Rubio, Jordi Casabayo i Tirso Gómez.
Gols:
1-0: Carlos Pérez, minut 5
2-0: Juan José López, minut 10
3-0: Kilian Aguilar, minut 13
4-0: Juan José López, minut 21
4-1: Jassel Oller, minut 22
4-2: Marc Vila, minut 25
5-2: César Candanedo, minut 35
6-2: Marc Figa, minut 35
6-3: Marc Vila, minut 42, de falta directa
7-3: David Aguilar, minut 49, de falta directa
8-3: Kilian Aguilar, minut 50, de falta directa