lunes, 4 de febrero de 2013

Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos de Alcoy

El Patinatge de l'Alcodiam posarà en escena "Llàgrimes de cocodril"

L'Enrile només aguanta 30 minuts la pressió del CE Noia: 4-0
Bona primera part de l'Alcodiam que acaba amb empat a 0

L'Alcodiam PAS Alcoi ha ressistit les embestides del CE Noia a l'Ateneu durant 30 minuts. La primera part ha acabat amb un empat a 0 que obria totes les possibilitats per als homes de Diego Mir. La defensa plantejada per l'Alcodiam ha sigut excel.lent i maniatava els homes de Ferran López.

Però a l'inici de la segona part, concretament al minut 30, Eloi Mitjans ha aconseguit perforar la porteria de Luis Aceituno. Els blaugrana han patit el colp i en el 33 i en el 37 els de Sant Sadurní d'Anoia sentenciaven l'encontre. El 4-0 de Joan Feixas al 47 es pràcticament una anécdota.

El calendari s'empina per a l'Alcodiam. El pròxim cap de setmana visita el Francisco Laporta el Liceo de la Corunya que ja està a 8 punts del Futbol Club Barcelona i dimarts vinent els homes de Diego Mir visitaran el Palau.
Ficha Técnica
CE NOIA: Xavier Puigbí, Joan Feixas, Eloi Mitjans, Jordi Del Amor i Aleix Esteller -cinc inicial-. També han jugat Jaume Farrés, Toni Seró, Gerard Teixidó i Pau Bargalló.
ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Marc Figa, Carlos Pérez, César Candanedo i Juan José López -cinc inicial. També han jugat Kilian Aguilar, David Aguilar, Marc Ortells i Deri Mataix.
Gols:
1-0: Eloi Mitjans, minut 30
2-0: Eloi Mitjans, minut 33
3-0: Aleix Esteller, minut 37
4-0: Joan Feixas, minut 47

El Patinatge de l'Alcodiam posarà en escena "Llàgrimes de cocodril"

Dissabte 9 de febrer es celebra el X Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic Grups Xou

Dissabte que ve dia 9 de febrer, tindrà lloc en el Poliesportiu Municipal Francisco Laporta el X Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic Grups Xou organitzat per la Federació Valenciana de Patinatge Artístic juntament amb el Patí Alcodiam Salesià i la col·laboració del Centre d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi.

Comprèn les modalitats de Grups Grans (de 16 components o més), Grups Petits (de 6 a 12 components), Grups Juvenils (de 8 a 16 components amb edats entre 12 i 16 anys). Aquest any entra en la competició una nova modalitat, la de Quartets (grups formats per 4 components).

El dissabte al matí tindran lloc els entrenaments oficials, amb la finalitat que tots els participants puguen provar pista. La competició començarà a les 18:00 hores.

El Campionat s'iniciarà amb els Grups Grans, en el qual només hi ha un participant, el Club Patí Muro, que presentarà el programa titulat “Colors”

Seguidament, sobre les 18:10 h., s'iniciarà la competició dels Grups Petits, amb el següent ordre de sortida:
  • Club Patínatge Artístic Cocentaina amb el programa titulat “Perfecció obsessiva”
  • Club Patinatge Artístic Alcoi amb el programa titulat “Mai és tard”
  • Club Atlètic Montemar amb el programa titulat “Borealis: El que malament comença… bé acaba!”
Sobre les 18:35 h., s'iniciarà la competició de la modalitat de Quartets, sent l'ordre de sortida:
  • Patí Alcodiam Salesià amb el programa titulat “Llàgrimes de cocodril”
  • Club Patinatge Artístic Santa Rosa amb el programa titulat “És fràgil”
Seguidament, sobre les 18:50 h., tindrà lloc la competició de l'únic participant en Grups Juvenils, el Club Atlètic Montemar, amb el programa titulat “Demana un desig!”.

Per finalitzar la competició, i abans del lliurament de trofeus, els grups campions de cada categoria repetiran els seus programes. A continuació es donarà per clausurat el “X Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic Grups Xou”.