jueves, 7 de febrero de 2013

Noticias remitida por el Patín Alcódiam Salesianos de Alcoy

El Grup Xou de l'Alcodiam, a per totes en el Campionat Autonòmic

Reconeixement dels Antics Alumnes Salesians a José Luis Laporta

Pels seus deu anys com a directiu i delegat de la primera plantilla del Patí Alcodiam 

L'Associació d'Antics Alumnes Salesians del Col.legi Sant Vicent Ferrer d'Alcoi ha volgut homenatjar a José Luis Laporta Puerto per la seua labor en el Patí Alcodiam Salesià. 

En el transcurs del tradicional sopar de Don Bosco celebrat el passat 2 de febrer, el president del Patí Alcodiam, Andrés Hernández, li va lliurar una placa per destacar els seus deu anys com a membre de la directiva del club i com a delegat de la primera plantilla.

El Grup Xou de l'Alcodiam, a per totes en el Campionat Autonòmic

El quartet posarà en escena este dissabte el muntatge "Llàgrimes de cocodril"

Les integrants del grup Xou del Patí Alcodiam Salesià ja vetlen armes de cara al X Campionat Autonòmic de Patinatge Artístic d'esta modalitat i que se celebrarà dissabte 9 de febrer al poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi organitzat pel Patí Alcodiam, el Centre d'Esports d'Alcoi i la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana.

Evidentment, les esportistes entrenades per Natalia García tenen en ment classificar-se per a la Copa d'Espanya que tindrà lloc a Vigo els pròxims 5 i 6 d'abril. Per a aconseguir-ho posaran en escena el muntatge "Llágrimes de cocodril", escenografia que han estat assatjant durant tot l'any i que desplegaran en el parqué del Pavelló B sobre les 18.30 hores de la vesprada.

Cal destacar que per primera volta en la història den la Comunitat Valenciana es fa la modalitat de quartet.