miércoles, 27 de febrero de 2013

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Enrile PAS Alcoy

Sanció de dos partits per al jugador de l'Enrile César Candanedo

Marc Ortells es deslliga de l'Enrile PAS Alcoi per raons personals

El jugador de l'Enrile PAS Alcoi, Marc Ortells, ha decidit abandonar la disciplina de l'equip per raons estrictament pesonals i així li ho ha comunicat en les últimes hores al cos tècnic i a la Junta Directiva del Patí Alcódiam Salesià.

El club vol agraïr-li al jugador nascut a Barcelona el seu esforç i entrega defensant els colors de l'Enrile PAS Alcoi i lamenta la seua marxa. També vol agraïr-li la gran tasca que ha realitzat durant tots estos mesos en els equips de la base del Patí Alcódiam Salesià, on el seu buït serà dificil d'omplir.

El Patí Alcódiam Salesià li desitja al jugador els majors dels èxits en les aventures esportives que mamprenga a partir d'ara.

L'Enrile PAS Alcoi va fitxar Marc Ortells este estiu procedent del Sant Antoni de Navarra. Del 2007 al 2009 va defensar els colors del CPP Raspeig i l'experiència en OK Lliga la va adquirir en el C.P Vilanova en la temporada 2008-2009. La temporada següent va passar pel Sitges i en la 2010-2011 va fitxar pel Saint Brieuc francés. Amb este equip va arribar asl quarts de final de la Copa CERS, on van ser eliminats pel Braga portugués, actual subcampió d'esta competició europea. També ha sigut Campió de Europa juvenil en Saint Omer amb la selecció espanyola. Marc Ortells va nàxer a Barcelona i es va iniciar en l'hoquei patins en l'Unió Esportiva Horta de Barcelona. De infantil a junior va pertenéixer a la disciplina del Futbol Club Barcelona.

Sanció de dos partits per al jugador de l'Enrile César Candanedo

Tanmateix, la FEP li lleva la targeta roja a Marçal Casadevall

El comité de competició de la Federació Espanyola de Patinatge ha sancionat amb dos partits el jugador de l'Enrile PAS Alcoi, César Candanedo. Este organisme entén que, després d'haver sigut desequilibrat per una falta comesa pel jugador de l'Igualada, Marçel Casadevall, César Candanedo es desequilibra, cau a terra però no solta l'estic, que impacta en la cara del jugador igualadí.

L'argument textual del comité de competició diu que "no puede considerarse su acción como una agresión pero sí como una manera de producirse en el juego de forma simplemente peligrosa sin intención de causar daño, lo que se tipifica como infraccción leve en el artículo 35, párrafo 1, apartado B del Reglamento Jurídico Disciplinario de la RFEP".

El Patí Alcódiam Salesià ha decidit recorre esta sanció.

Per altra banda, a l'altre protagonista d'esta jugada, el jugador de l'Igualada, Marçel Casadevall, li han llevat la targeta roja que li van mostrar els àrbitres. Segons l'acta del partit, Marçel Casadevall va colpejar la cintura de César Candanedo amb el seu estic. El comité de competició, recolzant-se en les imatges de video, diu que en cap moment es va produïr esta acció i que Marçel Casadevall es va limitar a desequilibrar César Candanedo.

Així, el jugador Marçel Casadavell podrà jugar el primer partit de la Copa del Rei que comença este dijous a Oviedo.