viernes, 22 de febrero de 2013

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcódiam Salesianos de Alcoy

L'Alcodiam b rep al Muro, el líder de la Lliga Nacional Sud

Horaris dels equips de la base del 23 i 24 de Febrer

L'Enrile PAS Alcoi no renuncia a la victòria davant l'Igualada

El partit serà diumenge a les 12.00 hores al Francisco Laporta

No cal renunciar a res, perquè encara no hi ha res perdut. Esta és la filosofia que impregna el vestidor de l'Enrile PAS Alcoi de cara a la visita de l' Igualada Hoquei Club este diumenge. 

Per a Marc Ortells, "evidentment que no renunciem a buscar la victòria i, sobretot, esta victòria que és molt important. Després d'haver passat el cicló de Noia, Barça i Liceo és l'hora de guanyar i pensar que tots els rivals directes ens han de visitar".

Ara bé, la plantilla té els peus a terra i sap que "és dificil convéncer ningú de que podem aconseguir la victòria amb la dinàmica que portem. També és dificil convéncer la gent que a pesar dels resultats la imatge que donem a les pistes és bona, però nosaltres volem demanar un últim esforç a l'afició i que vinga a recolzar-nos este diumenge".

Enfront estarà l'Igualada que en les últimes jornades està desconcertant a tots amb els seus resultats. Ha empatat a sa casa a 6 davant el Sant Feliu per a després anar a Lleida i golejar per 1-9; tornar a perdre a casa contra el Voltregà i guanyar-li al Barça al Palau per 5 a 6 i assegurar-se la seua participació en la Copa del Rei.

Els homes de Francesc Monclús estan liderats per Marçel Casadevall, de 31 anys i que, tot i ser defensa ja porta 21 gols, encara que molts d'ells a bola parada. També destaca Ton Baliu, amb 13 gols, sense oblidar el veterà de 28 anys, David Cáceres. 

L'Alcodiam b rep al Muro, el líder de la Lliga Nacional Sud

Horaris dels equips de la base del 23 i 24 de Febrer

Segona jornada de la segona volta de la Lliga Nacional Sud i l'Alcodiam b rep al líder, el Muro que porta cinc victòries i un empat. Els joves jugadors alcoians dirigits per Lorenzo Pastor i Pere Cañellas, i que és la primera volta que participen en esta competició, s'hauran d'enfrontar a homes amb molta més experiència en esta categoría, la majoria d'ells fets als equips base del Patí Alcodiam. El partit es disputarà a les 9.15 de diumenge.

Per altra banda, la majoria dels equips de la base rebran al Villena al Francisco Laporta dissabte de vesprada. En categoria senior l'Alcodiam rebrà al Floreal b. 

El conjunt dels partits és el següent:

DISSABTE 23 DE FEBRER
  • 16.00: Alcodiam-Villena, prebenjamí
  • 17.00: Alcodiam-Villena, benjamí
  • 18.00: Alcodiam-Villena, aleví
  • 19.00: Alcodiam-Floreal b, Senior

DIUMENGE 24 DE FEBRER
  • 9.15: Alcodiam-Muro, Lliga Nacional Sur
  • 12.00: ENRILE PAS ALCOI-IGUALADA