Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcodiam Salesianos

Resultats dels equips de la base del Patí Alcódiam 10 de febrer

El Liceo imposa la seua llei i no li dóna opcions a l'Enrile: 2-6

Minut de silenci per Víctor Vilaplana, fundador del Patí Alcodiam

No hi va haver lloc per a la sorpresa. El Coinasa Liceo va passar pel Francisco Laporta d'Alcoi i va demostrar per què és el lider de l'OK Lliga i per què ja li porta huit punts de diferència al altre gran d'esta competició, el Barça.

Des de bon començament els gallecs van dominar el partit. Els de Diego Mir es defensaven amb ordre però el potencial dels Bargalló i companyia és molt tot i que els dos primers gols dels verds van ser estranys, fregant la falta en atac.

En el minut 15 Bargalló i en el 19, Lucas Ordóñez posaven el 0-2. A les acaballes de la primera part Carlos Pérez va escurçar diferèncias, però va ser tan sols un miratge perquè de nou Lucas Ordóñez va ampliar la diferència.

En la segona part, els visitants van continuar apretant fins el 1-5. L'atac de l'Alcódiam xocava una i altra vegada en la bona defensa del Liceo.

La victòria del Shum davant el Reus fa que la salvació es situe ja a 10 punts i dimarts els de Diego Mir se les hauran de veure amb el Barça al Palau.

Abans del partit es va guardar un minut de silenci per la mort de Víctor Vilaplana, un dels fundadors del Patí Alcodiam.

Ficha Técnica
ENRILE PAS ALCOY: Marcel Luzón; Juan José López (1), César Candanedo, Carlos Pérez (1) y Marc Figa -cinco inicial-; Kilian Aguilar, Marc Ortells, Deri Mataix i David Aguilar.
COINASA LICEO: Xavi Malián; Eduard Lamas, Matías Pascual (1), Jordi Bargalló (2) y Josep Lamas -cinco inicial-; Lucas Ordóñez (2), Toni Pérez (1) i Pablo Añón.

El prebenjamí cau a casa contra el Raspeig b

El prebenjamí de l'Alcódiam ha perdut este diumenge a casa contra el Raspeig b i amb este resultat se li complica l'objectiu d'aconseguir la lliga de la categoria. També s'ha disputat el partit entre l'Alcódiam a i b de la categoria iniciació.