viernes, 8 de febrero de 2013

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

L'Enrile se les veurà amb els dos grans de l' OK Lliga tot just en 72 hores

Dissabte contra el Liceo a Alcoi i dimarts contra el Barça al Palau

L'Enrile PAS Alcoi ha d'acarar en tot just 72 hores els seus enfrontaments contra els dos equips més forts de l'OK Lliga. Esta travessia comença este dissabte 9 de febrer contra el Liceo, el líder. A petició del club gallec, el partit es disputarà en un horari poc usual, a les 21.15 perquè el Pavelló B del Francisco Laporta acull durant tot el dia el X Campionat Autònomic de Patinatge Artístic Grup Xou.

Els gallecs de Carlos Gil porten vuit punts de diferència respecte al Barça. Els de Gabi Cairo han punxat en les dos últimes setmanes contra l'Igualada i contra el Lleida. Els de Riazor afirmen que este any és el seu i no volen desaprofitar l'ocasió de guanyar el títol de lliga després de vint anys sense aconseguir-ho. El Liceo vol arribar al tram final de la lliga -on s'ha d'enfrontar a tots els favorits- amb este avantatge per no tindre sorpreses d'última hora.

Amb la classificació en la mà, l'Enrile-Liceo de dissabte és el més desigual dels últims anys. Ara bé, als de La Corunya sempre han hagut de suar de valent per traure els tres punts del parqué blau del Francisco Laporta. La temporada passada només ho van poder fer per 0-1, amb una protestada actuació arbitral. 

Dimarts, els de Diego Mir viatjaran al Palau per enfrontar-se a un Barça desconcertant que pràcticament ha llançat la lliga amb les dos últimes derrotes i que va caure en el partit de la primera volta al Francisco Laporta. El xoc serà a las 20.00 hores.