viernes, 25 de enero de 2013

Noticia remitida por el Patín Alcódiam Salesianos

El primer equip de l'Alcódiam i la base protagonitzen el videoclip de presentació de l'himne oficial

Es presentarà a les 20.00 hores de dimecres 30 de gener a la Sala d'Audiovisuals del Col.legi Salesià

Un videoclip protagonitzat pels jugadors de la primera plantilla de l'Enrile PAS Alcoi i pels joves del segon equip servirà de presentació del himne oficial del club. El videoclip va ser gravat en una sessió al Pavelló B del Poliesportiu Francisco Laporta i són els jugadors mateix els qui canten la lletra i els qui fan d'actors. El resultat ha sigut sorprenent.

El videoclip ha sigut realitzat per l'empesa de Xixona Produccions music&films, sense la col.laboració de la qual haguera sigut impossible esta aventura musical. La imatge corre a càrrec de Jandro Mira; la realització i el muntatge és obra de Xavier Ivànyez i el maquillatge de Pili Salgado.

La lletra del himne oficial del Patí Alcodiam gira entorn al crit de querra que durant anys han utilitzat tots els equips del club, es a dir, el "guanyar, guanyar, guanyar", perquè per a l'Alcòdiam, competir cada setmana, ja és guanyar. També fa referència als aspectes que caractieritzen el club: humilitat, treball i esforç. També pretén ser un homenatge a l'afició d'Alcoi que sempre ha recolzat el club en estos més de sisanta anys d'história.

La música del himne és de Xavier Ivànyez, líder del grup de música de Xixona Mugromán i del seu company Paco Alemañ, mentre que la lletra és del mateix Xavier Ivànyez i del periodista Marc Grau.

El videoclip i la lletra del himne es presentarà el dimecres 30 de gener a les 20.00 hores a la Sala d'Audiovisuals del Col.legi Salesià.