jueves, 10 de enero de 2013

Hockey Patines: Previa del partido Enrile PAS Alcoi-CE Vendrell

Un partit de comptes pendents

Dels últims 4 enfrontaments en lliga, tres victòries per a l'Alcodiam i un empat

L'Enrile PAS Alcoi-CE Vendrell de dissabte a les 17.15 és un partit de comptes pendents, sobre tot per als d'El Vendrell. Els de Guillem Cabestany no han sigut capaços mai de guanyar en OK Lliga als de Diego Mir. Especialment dolorosa va ser per als del Baix Penedés la derrota de la temporada passada. 

L'Alcodiam viatjava com a equip descendit mentre que els roig-i-negres jugarien Lliga Europea amb una victòria. Al final, 2 a 3. I per a més "inri" l'Enrile PAS Alcoi els va impedir jugar la Final Four de la Copa CERS en eliminar-los en els quarts de final.

Però, evidentment, cada partit és un món i a pesar dels precedents positius no serà un encontre fàcil. "No. Per a res -diu César Candanedo-. Tan sols hem de mirar la classificació. On estan ells i on estem nosaltres. És un equip molt ben treballat que es coneixen a la perfecció i on els nou fitxatges estan aportant moltísimes coses".

Efectivament. Les incorporacions de Jepi Selva, un jugador contrastat, i la cesió de Xavi Barroso pel Futbol Club Barcelona estan esdevenint molt importants per al CE Vendrell. De fet, el primer, procedent del Blanes, ja porta 18 gols, mentre que la jove promesa "que té tota la confiança de Guillem Cabestany", afegeix el de Durango, ja en duu 14.

El davanter de l'Alcodiam no dubta a dir que el CE Vendrell vindrà "no se si amb ganes de revenja però sí voldran treure's eixa espineta que tenen clavada després que els impedirem classificar-se per a la Final Four de la Copa CERS i que no els deixarem jugar enguany la Lliga Europea en guanyar-los a sa casa en l'últim partit de lliga de la temporada passada".

A ningú no se li escapa que la situació de l'Alcodiam comença a ser complicada. La salvació està a quatre punts però "ningú no pot ni deu dir que som un equip de primera. És veritat que a cada jornada que passa la situació s'agreujarà si no puntuem però, utilitzant un terme taurí, fins el rabo tot és bou i esta situació la traurem endavant".

El partit d'este dissabte a les 17.15 en el Poliesportiu Francisco Laporta serà retransmés per les càmeres de Canal 9 dos en directe.