sábado, 12 de enero de 2013

Hockey Patines: Enrile PAS Alcoy (2) - CE Vendrell (6)

El Vendrell s'enduu un premi excessiu del Francisco Laporta d'Alcoi

L'Enrile desaprofita un avantatge de 2-0 i els visitants disfruten de 5 boles parades per 1 l'Alcodiam

El CE Vedrell s'ha emportat del Francisco Laporta un premi excessiu, una collita de gols massa abultada per als mèrits que ha fet l'Enrile PAS Alcoi. A més, les apreciacions dels árbitres, en determinats i transcendents moments, sempre han afavorit als visitants, segons la graderia. La dada de les penes màximes ho diu tot. Els homes de Guillem Cabestany han disfrutat de tres penaltis i dos faltes directes, mentre que els de Diego Mir de només un penalti, en un partit jugat de poder a poder.

Les coses han començat molt bé per a l'Alcodiam. En el minut 1 César Candanedo foradava la porteria de Roger Molina. En el 2, Marc Figa el tornava a batre. No s'ha conformat amb això l'equip i ha continuat atacant. Fruit d'això ha sigut el penal que ha llançat Juan José López.

Però en el minut 8 la primera acció polèmica. La bola colpeja la part alta de l'esquena de Carlos Pérez i els àrbitres no xiulen bola alta. Allí l'arreplega Xavi Costa per a fer un gol totalment il.legal perquè ha alçat massa l'estic. El gol de l'empat ha arribat a pocs segons per a finalitzar la primera part.

En la segona, el partit ha sigut realment preciós, amb alternatives de possessió de bola. Però en el 39 se li ha xiulat a l'Alcodiam un penalti molt rigorós. Els árbitres no han aplicat el mateix criteri en una internada de Carlos Pérez, tombat clarament dins de l'àrea. A poc a poc, les decisions dels jutges han anat traent del partit als jugadors de l'Alcodiam i quan el partit estava totalment decidit han expulsat amb blava per protestar a César Candanedo i Carlos Pérez.

La situació de l'Enrile es complica bastant degut a la victòria del Sant Feliu contra el Blanes i del Shum Maçanet a casa del Vilanova. La salvació s'ha situat a set punts.

En les incidències cal destacar que el jove jugador Xavier Barroso ha hagut de ser portat a l'hospital afectat per un fort virus estomacal.

Ficha Técnica

ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Juan José López, Carlos Pérez, César Candanedo, Marc Figa -cinc inicial-. També ha jugat Kilian Aguilar
CE VENDRELL: Roger Molina, Óscar Ruiz, Xavi Costa, Eloi Albesa, Jepi Selva -cinc inicial-. També han jugat, Jordi Aragonés, Àngel Rodríguez, Lluis Ferrer