lunes, 28 de enero de 2013

Hockey Patines: Blanes HC (7) - Enrile PAS Alcoy (2)

Deri Mataix, juvenil de primer any, debuta amb el primer equip de l'Enrile

L'Alcodiam perd a la pista del Blanes per 7 a 2

Potser l'única notícia positiva del partit Blanes-Enrile PAS Alcoi haja sigut el debut del juvenil de primer any Deri Mataix, de 15 anys d'edat, donat el resultat final de 7 a 2 que ha deixat sense opcions de competir els homes de Diego Mir. La participació de Deri Mataix, que ha entrat a la pista quan faltaven huit minuts per finalitzar el partit, confirma que s'està treballant la pedrera de cara a un futur que s'espera no siga molt llunyà.

El Blanes necessitava els punts i una autèntica carambola per classificar-se per a la Copa del Rei i ha anat a pel partit des de bon començament. Al descans s'ha arribat amb un 3 a 1 mentre que el botxí de l'Alcódiam ha sigut esta vegada Francesc Bargalló, amb cinc gols, dos d'ells de penalti.

Ficha Técnica

BLANES HC: Jaume Llaverola, Ferran Formatjé, Joan Manuel Grassas, Kimi Ridaura i Francesc Bargalló -cinc inicial-. També han jugat Àlex Cantero, Lluis Teixidó, Alexandre Ridaura.
ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Juan José López, César Candanedo, Carlos Pérez, Marc Figa –cinc inicial-. També ha jugat Kilian Aguilar, Deri Mataix, Marc Ortells i David Aguilar