lunes, 3 de diciembre de 2012

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcodiam Salesianos

L'Alcodiam b de Lliga Sud rep un dur correctiu en la pista del Muro: 9-0

Resultats dels equips de la base del 1 de desembre

A l'Enrile se li escapa la victòria davant el Vilanova a 20 segons del final: 3-3

Els del Garraf han empatat gràcies a una falta directa molt dubtosa

Quan restaven vint segons per finalitzar l'encontre, els àrbitres han xiulat la décima falta d'equip de l'Enrile PAS Alcoi, una falta molt protestada per tot l'equip i per tota la graderia. Això ha permés que Jordi Ferrer marcara l'empat a tres en una acció molt afortunada per als verd-i-blancs. Marcel Luzón "Linu" ha parat la bola en primera instància però el rebuig l'ha aprofitat Jordi Ferrer per a, en una postura inverósimil i pegant-li mal a la bola, endur-se un punt del Francisco Laporta, totalment inmerescut.

Sí, perquè l'únic equip que hui era mereixedor de la victòria era l'Enrile. Este diumenge els homes de Diego Mir han fet un partit molt complert tant en atac com en defensa. Només l'infortuni i les dubtoses apreciacions dels árbitres ho han impedit.

Els de Josep Lluis del Riu mai no han pogut fer eixe joc directe i vistós que els caracteritza. La primera gran ocasió ha sigut per a Marc Figa que en el minut cinc ha estavellat una bola al pal. El davanter ho ha continuat intentant i dos minuts després ha fet l'1-0. Dos minuts més tard era Carlos Pérez qui foradava la porteria de Luis Gil. Al 18 la graderia ha protestat airadament un possible gol que els árbitres no han concedit.

Però en esta OK Lliga no hi ha res fàcil. Dos minuts després de la repressa Jordi Creus sorprén Linu d'un fort xut. Al 35 de nou protestes de la graderia en entendre que a Carlos Pérez se li havia comés un clar penal. Dos minuts més tard, Kilian Aguilar torna a estavellar una bola al pal.

Però qui colpejava era el Vilanova que ha establit el 2-2 al 40. No se'n ha vingut avall l'Alcodiam i Juan José López ha anotat el 3-2 de penal després de que Carlos Rodríguez tocara la bola clarament amb el patí dins de l'àrea. Encara disfrutaria l'Alcodiam de dos faltes directes més per posar un marcador més tranquil i un un contra un de Marc Figa que tampoc s'ha pogut convertir.

Abans de començar el partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort d'Ernesto Jordá Juan, president del Patí Alcodiam Salesiá des de 1979 a 1991.
ENRILE PAS ALCOI: Marcel Luzón, Marc Figa, Carlos Pérez, César Candanedo i Juan José López -cinc inicial-. També han jugat Marc Ortells i Kilian Aguilar.
CP VILANOVA: Luis Gil, Francesc Gil, Jordi Creus, Jordi Ferrer, Manel García -cinc inicial-. També han jugat Carles Rodríguez, Esteve Pujals i Oscar Martínez.
Gols:
1-0: Marc Figa, minut 7
2-0: Carlos Pérez, minut 10
2-1: Jordi Creus, minut 27
2-2: Carles Rodríguez, minut 40
3-2: Juan José López, minut 43, de penalti
3-3: Jordi Ferrer, minut 50, de falta directa.

L'Alcodiam b de Lliga Sud va caure per 9 a 0 en la pista del Muro en un partit on els del Comtat van ser clarament superiors però on van haver moltes circumnstàncies estranyes que van anar traent a poc a poc del partit als joves jugadors alcoians dirigits per Lorenzo Pastor i Pere Cañellas.

Només un exemple: Amb el 1-0, el Muro inicia un contraatac. Un jugador de l'Alcodiam li comet falta però es dóna la llei de l'avantage. El jugador del Muro s'esvara i toca la bola en terra i el colegiat pita falta directa però no mostra la targeta blava. Esta només va ser una de les decisions que van acabar per descentrar als jugadors de l'Alcodiam.

A l'Alcodiam b li van assenyalar 24 faltes d'equip i així el Muro va poder disfrutar de tres faltes directes més. En cap partit de la temporada este equip havia sobrepassat les 10 faltes. Al Muro li'n van pitar només 14.

Per altra banda, la base es va desplaçar a Villena. Estos van ser els resultats: