lunes, 24 de diciembre de 2012

Hockey Patines: Noticias recibidas del Patín Alcódiam Salesianos

Resultats de la base del Patí Alcodiam Salesià 22 i 23 de desembre

Gràcies a tots per participar en la recollida d'aliments solidaris¡¡¡

Volen tres punts més d'Alcoi contra el Vic i s'allunya la salvació:2-3

Bon partit dels de Diego Mir que no poden amb un Vic amb molt d'ofici

S'han escapat tres punts més del Francisco Laporta. Esta volta qui ha assaltat el fortí de l'Enrile PAS Alcoi ha sigut el Club Patí Vic. Esta derrota, i la victòria del Sant Feliu contra el Reus per 5 a 3 situen als de Diego Mir a quatre punts de la salvació. Precisament, l'Alcodiam haurà de visitar la pista del Reus el próxim 4 de gener. Després li quedaran dos partits més per acabar la primera volta: contra el Vendrell i el Blanes.

El Vic ha colpejat primer i prompte. Titi Roca ha obert el marcador al minut 3. L'Enrile no s'ha descomposat i Kilian Aguilar ha empatat al 10. L'intercanvi de colps ha continuat durant la primera part. De nou Titi Roca avança els seus al 17 i empata per als alcodiamistes Marc Figa quatre minuts després. Taules al descans.

Però només començar la segona part han començat a aparéixer els grans mals de l'Enrile PAS Alcoi. Marc Figa disposa d'una falta directa perqué els visitants havien comés la dècima i no encerta davant Carles Grau. Tres minuts després Roger Rocasalbas ha establit el definitiu 2 a 3 al 31.

Des d'este moment, l'Alcodiam ho ha intentat de totes les maneres possibles, però el Vic ha començat a traure el seu ofici damunt la pista i la major experiència dels seus homes. També han demostrat per què són l'equip menys golejat de l'OK Lliga.

I quan restaven quatre minuts per finalitzar, Marc Figa ha tornat a disposar d'un penalti. Esta volta ha sigut el ferro de la porteria qui ha evitat aconseguir almenys un puntet.
Ficha Técnica
Enrile PAS Alcoi: Marcel Luzón, César Candanedo, Carlos Pérez, Marc Figa, David Aguilar -cinc inicial- També han jugat Kilian Aguilar i Marc Ortells.
C.P. Vic: Carles Grau, Titi Roca, Roger Rocasalbas, Romà Bancells i Cristian Rodríguez -cinc inicial- També han jugat Jordi Carbó i Jacint Molera.
Gols:
0-1: Titi Roca, minut 3
1-1: Kilian Aguilar, minut 10
1-2: Titi Roca, minut 17
2-2: Marc Figa, minut 21
2-3: Roger Rocasalbas, minut 31.

Resultats de la base del Patí Alcodiam Salesià 22 i 23 de desembre

Cinc victòries, dos derrotes i un empat, balanç del cap de setmana

Ha sigut un cap de setmana intens per als equips de la base del Patí Alcodiam Salesià. S'han disputat vuit partits amb un balanç de cinc victòries, dos derrotes y un empat. 

El conjunt dels resultats ha sigut el següent:
  • Alcodiam 3-6 Cocentaina A, juvenil 
  • Alcodiam b 3-0 Muro, iniciació
  • Alcodiam A 0-2 Cocentaina, iniciació
  • Alcodiam 3-0 Cocentaina A, prebenjamí
  • Floreal B 4-6 Alcodiam, senior autonómica
  • Alcodiam 3-3 Cocentaina A, benjamí
  • Alcodiam 8-3 Cocentaina, aleví
  • Alcodiam 5-3 Cocentaina, junior
Gràcies a tots per participar en la recollida d'aliments solidaris¡¡¡

La Creu Roja els va arreplegar dissabte i diumenge al Francisco Laporta

El Patí Alcodiam Salesià vol agraïr a tot Alcoi la seua participació en la campanya de recollida d'aliments per als més necessitats que va ser organitzada pel club al llarg del dissabte i diumenge. La participació va ser tot un éxit, tant dels socis del Patí Alcodiam com dels no socis. No va haver ningú que no dipositara algún paquet de menjar en les caixes que va portar la Creu Roja al Pavelló B del Poliesportiu Francisco Laporta. 

També cal agraïr de manera molt especial la participació del Hoquei Club Cocentaina. Al llarg del dissabte i diumenge els equips de la base de la ciutat veïna van jugar contra els del Patí Alcodiam Salesià i la participació del H.C. Cocentaina en esta arreplegada d'aliments va ser molt nombrosa.