lunes, 10 de diciembre de 2012

Hockey Patines: Noticia remitida por el Enrile PAS Alcoy

A l'Enrile se li torna a escapar un partit per la pilota parada: 5-3

El Shum transforma 1 penal i dos faltes directes, l'Alcodiam només un

De nou, la pilota parada ha jugat en contra de l’Enrile PAS Alcoi en el seu partit contra el Shum Maçanet. Mentre els locals han aconseguit materialitzar-ne 3, l’Alcodiam només ho ha fet en una ocasió i quan el partit ja estava a les acaballes. La parella arbitral ha xiulat fins a deu faltes directes i quatre penals.

Jordi Bartrés, als quatre minuts de joc, ha fet el primer gol en aprofitar una assistència de Marc Navarro des del darrere de la porteria. El d’Igualada ha enviat també una pilota al pal que podria haver posat el 2 a 0 al marcador però ha sigut Carlos Pérez qui ha fet el gol de l’empat a un després d’aprofitar un rebot dins l’àrea.

Al minut 16 els àrbitres han xiulat un penal comés per Juan José López en considerar que l’asturià ha agafat Albert Soler dins l’àrea. Marc Roca ha transformat la pena màxima però el resultat al descans ha estat d’empat a dos després del gol que s’ha fabricat César Candanedo amb una mitja volta fora l’àrea.

Després del descans, els locals han pegat a fugir en el marcador gràcies a un gol de David Plaza i a l’encert de Jordi Bartres que ha transformat les dos faltes directes que ha disposat. Un cop més, l’efectivitat a pilota aturada decantava el partit a favor dels locals.

L’Alcodiam ha volgut retallar distàncies al marcador però s’han trobat amb una defensa organitzada i amb un Willy Domínguez primordial en penals i faltes directes. Quan quedaven quatre minuts per acabar el partit Juanjo López sí ha pogut batre el porter local en el llançament d’una pena màxima. Un gol més podria haver posat la por al cos a la parròquia maçanetenca però, tot i el rosari de faltes directes xiulades el marcador no s’ha mogut.

Ficha Técnica
SHUM Grupo Maestre: Willy Domínguez (p), Jordi Galán, Jordi Bartrés, Marc Roca i Marc Navarro (cinc inicial); Ruben Fernández, Albert Soler i David Plaza.
Enrile PAS Alcoi: Luzón (p), Marc Figa, Juanjo López, Carlos Pérez i Kílian Aguilar (cinc inicial); Candanedo, David Aguilar i Marc Ortells.
Gols (5-3): 1-0, m.4, Jordi Bartrés; 1-1, m.8,Carlos Pérez; 2-1, m.16, Marc Roca (penal); 2-2, m.21, Candanedo –descans–; 3-2, m.32, David Plaza; 4-2, m.36, Jordi Bartrés (falta directa); 5-2, m.36, Jordi Bartrés (falta directa); 5-3, m.46, Juanjo López (penal).