viernes, 30 de noviembre de 2012

Noticias remitidas por el Patín Alcodiam Salesianos

L'Alcodiam b se les veurà en Lliga Sud a un Muro encara invicte

Horaris de la base per al dissabte 1 de desembre

L'Enrile, contra la vocació atacant del C.P Vilanova

Juan José López: "Ací ningú no ha abaixat els braços"

Parar les escomeses del C.P Vilanova. Eixe ha de ser l'objectiu de l'Enrile PAS Alcoi davant un equip que té una clara vocació atacant des que Josep Lluis Del Riu va agafar les seus rendes. Els de la capital del Garraf visiten el parqué del Francisco Laporta amb el mateix bloc que va derrotar l'Alcodiam la temporada passada per 0-4 i un reforç de luxe: Jordi Ferrer, del Reus.

El capità de l'Alcodiam ho corrobora: "El Vilanova s'ha reforçat molt bé i l'any passat ja tenia un grandisim equip i a més tenen un porter enorme com és Luis Gil. Juguen molt a l'atac perquè confien molt en el seu porter".

De tota manera hi ha certes dades que desconcerten perquè el C.P Vilanova és esta temporada el segon equip més golejat de l'OK Lliga amb 46 gols, només superat pel Shum Maçanet amb 51. "Està clar -diu l'asturià- que si ets un equip tan ofensiu a voltes ho pots pagar en defensa. Però jo no li donaria massa importància a eixos números, pot haver sigut a un parell de dies roïns".

És evident que els de Diego Mir hauran d'estar molt concentrats en defensa i intentar aprofitar els contracolps que de ben segur cedeixen els de Josep Lluis del Riu tot i que el major enemic de l'Alcodiam és l'Alcodiam mateix: "Es tot molt complicat després d'haver perdut tants partits seguits però l'equip està a tope i ací ningú no ha abaixat els braços" afirma el capità de l'Enrile. Per a Juan José López, "l'última derota a Calafell va ser injusta perquè vam fer un dels millors partits de la temporada. Estem pagant la falta d'encert cara a porteria però estic convençut que esta setmana començaran a entrar les boles".

El capità de l'equip assumeix que l'equip té poca experiència en l'Ok Lliga "però tenim altres armes como són la garra, la baralla, el coratge i les ganes i les anem a fer servir".

L'Enrile jugarà en el seu horari habitual. A les 12.00 de diumenge.

L'Alcodiam b se les veurà en Lliga Sud a un Muro encara invicte

És un dels partits més bonics d'esta Lliga Sud i pot ser el de més rivalitat. L'Alcodiam b haurà de visitar la pista del C.P. Muro este dissabte 1 de desembre a les cinc de la vesprada. Els del Comtat encara no han perdut cap partit en esta competició. Van empatar a 4 en la pista del Cájar de Granada, es van imposar a sa casa contra el Burguillos per 6 a 3 i van derrotar al Claret de Sevilla, també a Muro per 6 a 4.

És la primera volta que la majoria dels joves jugadors alcoians dirigits per Lorenzo Pastor i Pere Cañellas participen en esta categoría i se les hauran de veure amb jugadors amb molta més experiència en Lliga Sud. El Muro té en la seua plantilla a molts ex alcodiamistes com Pepe Gil, Mauro Lloret, Luis Sanjosé, Mauro Pastor, Calata i Litos. Així que la rivalitat està servida.

Horaris de la base per al dissabte 1 de desembre y el diumenge 2

Per altra banda, els equips de la base, en concret, prebenjamins, benjamins i alevins hauran de desplaçar-se a Villena per acarar els seus partits de lliga autonòmica. El conjunt d'encontres serà:

DISSABTE 1 DE DESEMBRE
17.00: Muro-Alcodiam B, Lliga Nacional Sud
17.00: Villena-Alcodiam, Prebenjamí
18.00: Villena-Alcodiam, Benjamí
19.00: Villena-Alcodiam, Aleví

DIUMENGE 2 DE DESEMBRE
12.00: ENRILE PAS ALCOI-CP Vilanova, Ok Lliga