Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcodiam Salesianos

L'Alcodiam b no cedeix a casa i li guanya al Cájar Granada: 9-7

Resultats de la base del 24 i 25 de novembre

L'Enrile PAS Alcoi tampoc trau res positiu de la pista del cuer:4-2

S'han xiulat 8 penaltis, cinc faltes directes i 34 faltes d'equip

Tampoc no ha pogut ser esta volta. L'Alcodiam se'n torna de nou de buït d'un desplaçament. En esta ocasió de la pista del C.P. Calafell, que abans del partit ocupava l'última posició de la taula. L'Enrile es quedan en la posició número 15, només un punt per damunt del nou cuer, el Sant Feliu.

Pels números del partit ha sigut un xoc tens i trabat conseqüència de les moltes faltes que s'han xiulat. Els de Pere Varias han pogut disfrutar de 4 penaltis i tres faltes directes mentre que els de Diego Mir han llançat 4 penaltis i 2 faltes directes. En total, els àrbitres han xiulat 34 faltes d'equip, 17 per a cadascun.

Molt malament han començat les coses per a l’Enrile PAS Alcoi a Calafell. Només havien passat 47 segons de partit i Marc Vergés, un ex alcodiamista, ha aconseguit perforar la portería defensada per Luis Aceituno. Tot haguera pogut canviar perquè l’Alcodiam ha disfrutat de dos penaltis quasi consecutius en els minuts 3 i 4, però com ja ve sent habitual als últims partits la bola parada no vol entrar.

L’esperança s’ha retrobat quan Marc Ortells ha establert el 2 a 1 al minut 13, primer gol de la temporada per al davanter. L’Enrile estava dins del partit i amb eixa escassa diferència per als locals s’ha arribat fins el minut 23 quan David Ros sí que ha encertat des del punt de penalti. A falta de nou segons, els d’Alcoi han disfrutat d’una altra directa en haver comés els locals la dècima falta. Però tampoc no hi ha hagut sort

Al minut 27 doble targeta blava per a Juan José López i per a Marc Figa. El C.P. Calafell aprofita la inferioritat numèrica i estableix el 4 a 1.

Juan José López, de penalti, ha escurçat les diferències quan encara faltaven 17 minuts per acabar. L’Enrile no se’n volia anar de buit de la pista del cuer. A 15 minuts per al final, el mateix Juan José López ha tingut l’oportunitat del 4 a 3 perquè els locals han comés la quinzena falta. I dos minuts després el capità ha tornat a errar una pena máxima. Pero el marcador ja no s’ha mogut més
Ficha Técnica
C.P. CALAFELL: Sergi Romeu, Marc Vergés, Ferran Rosa, David Ros i David Arellano –cinc inicial. També han jugat Xavier Díez, Ferran Ortoll, Borja Ferrer i Gerard Vergés.
ENRILE PAS ALCOI: Juan José López, César Candanedo, Carlos Pérez, Marc Figa i Luis Aceituno –cinc inicial-.També han jugat Marc Ortells, David Aguilar i Kilian Aguilar.
4-2: Juan José López, minut 33, de penalti

De moment, no s'ha escapat cap punt del pavelló b del Poliesportiu Francisco Laporta. En la primera jornada de la Lliga Nacional Sud, l'Alcodiam b li va guanyar al Cocentaina per 4 a 1. Este dissabte, els joves jugadors alcoians dirigits per Lorenzo Pastor i Pere Cañellas van aconseguir tres punts més davant el Cájar de Granada. El resultat: 9 a 7.

Va ser un victòria treballada. L'electrònic es va situar en un 1-1 i en un 2-2 en els primers minuts de l'encontre. L'Alcodiam b va aconseguir un avantatge de fins a 6-2 en la primera part, retallada en els últims instants fins a un 6-4. Així va començar la segona part.

Els de Granada van apretar de valent i a falta de pocs minuts per acabar, al marcador es registrava un 7 a 7. Dos bones jugades dels d'Alcoi van acabar per decantar el partit.

Els equipos de la base es van medir al CPP Raspeig amb resultats molt desiguals. El conjunt de tots va ser: