Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcodiam Salesianos de Alcoy

L'Alcodiam b no puntua en el seu desplaçament a Sevilla i Burguillos

La derrota davant el Lloret aboca l'Enrile a les places de descens:2-6

L'Alcodiam no va aconseguir materialitzar tres faltes directes

Situació nova per a l'Enrile PAS Alcoi esta temporada. Per primera volta en esta OK Lliga s'ha clavat en els llocs de descens després de la quinta derrota consecutiva, esta volta a mans del Hoquei Club Lloret al Francisco Laporta. Els homes de Diego Mir estaven avisats de que no era lògica la situació en la classificació dels de Manel Barceló per la qualitat que atressora la seua plantilla. També estaven advertits de l'estat de gràcia pel que travessen dos dels seus homes: Enric Torner i Raül Pelícano. Al final, ells dos van ser els autors dels sis gols.

I això que les coses van començar relativament bé. Al minut 13, Juan José López va convertir una pena màxima. No tan sols significava avançar-se a l'electrònic sino que semblava que l'Alcodiam anava a trencar la maledicció a bola parada. A més, l'Enrile va aconseguir mantindre eixe avantatge fins el descans.

Però només començar la segona part, a molts pocs segons, els verd-i-blancs van empatar l'encontre. Les alarmes no s'havien encés encara perquè tres minuts més tard de nou el capità foradava la porteria visitant. Va ser un miratge. De seguida Enric Torner va empatar a dos y va començar el festival del internacional espanyol que va fer també el tercer i el quart.

Amb el 2 a 4 Marc Figa va errar un llançament de falta directa. D'haver-se materialitzat potser l'Alcodiam s'haguera pogut clavar en el partit. Després vendrien dos faltes directes més però ni Juan José López ni César Candanedo van tindre la fortuna de cara.
ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Marc Figa, Marc Ortells, Juan José López i Carlos Pérez -cinc inicial-. També van jugar David Aguilar i César Candanedo.
C.H. LLORET: Ferran Serra, Raül Pelícano, Jordi Rodríguez, Daniel Rodríguez i Enric Torner -cinc inicial-. També han jugat, Marc Gómez, Xavier González, Roger Perarnau i Victor Crespo.
2-5: Raül Pelícano, minut 43
2-6: Raül Pelícano, minut 46 de falta directa.

Resultats de la base del 17 i 18 de novembre

Massa càstic per a l'Alcodiam b en les seues visites a les pistes del Claret de Sevilla i de Burguillos del Cerro (Extremadura). Els joves jugadors dirigits per Lorenzo Pastor i Pere Cañellas van caure derrotats en els dos partits si bé per joc i per actitut en la pista es mereixen alguna cosa més.

La primera part contra el Claret va passar una factura excessiva. Els jugadors del Claret amb molt poc joc van aconseguir avançar-se fins a un quatre a cero. L'Alcodiam b es fa refer d'eixa situació i a poc a poc va anar trobant el seu ritme de bola fins a acabar en un 7 a 3.

Després del descans, els blaugrana van incrementar la pressió sobre el rival i el domini va ser absolut. El parcial d'estos 25 minuts va ser de 2 a 4. En este periode els gols dels locals van ser de penalti i en un contraatac quan els de Lorenzo Pastor i Pere Cañellas buscaven l'empat quan el marcador a falta de dos minuts reflectia un 8-7. Al final, derrota per 9 a 7

Una història completament diferent va passar en el partit contra Burguillos del Cerro. El primer a avançar-se en el marcador va ser l'Alcodiam b per dos voltes. Però en esta ocasió els locals es van refer i amb la seua major experiència van aconseguir voltejar el resultat i a poc a poc imposar el seu joc. El resultat final, 9 a 5.

Pel que fa als equips de la base, benjamins i alevins van aconseguir imposar-se en la pista del Muro. També es va disputar el xoc entre els dos equips d'iniciació del Patí Alcodiam Salesià.