viernes, 16 de noviembre de 2012

Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcodiam Salesianos

L'Enrile vol demostrar que el partit contra el Lleida només va ser un accident

Diumenge juga contra un Lloret que aprofita molt bé la bola parada

Oportunitat este diumenge perquè l'Enrile PAS Alcoi retrobe la seua millor versió de joc. La plantilla vol fer oblidar l'aficionat el mal partit contra el Lleida. Ho assegura Marc Ortells: "hem estat molt forts a casa contra el Noia i el Barça i hem de tornar a eixe joc. Hem de tornar a mostrar la mateixa fortalesa defensiva i la mateixa efectivitat anotadora i demostrar que el partit contra el Lleida va ser només un accident". 

Després de les últimes tres derrotes contra el Lleida, el Sant Feliu i Voltregà l'equip és conscient que una victória davant el Lloret asseguraria certa tranquil.litat en obtindre nou punts i col.locar-se en una zona cómoda de la taula.

El que està clar és que per a aconseguir la victòria s'hauran de millorar els números. En estos moments la diferència entre els homes de Diego Mir i els de Manel Barceló està en l'efectivitat cara a porteria. Els verd-i-blancs tenen 29 gols a favor per només 15 els blaugrana. Marc Ortells, com a davanter, entona el "mea culpa: És cert que els davanters hem d'agafar més confiança. No és normal que jo no porte cap gol ni tampoc no és normal que no en porte cap César Candanedo. Pero bé -continua el davanter- l'assumpte de gols va per ratxes i espere marcar-ne un contra el Lloret i que en vinguen molts més".

Marc Ortells també adverteix sobre l'efectivitat que té l'equip visitant a bola parada. "pels partits que hem vist d'ells prácticament materialitzen tots els penaltis i les faltes directes. A nosaltres ens costa molt". En este sentit caldrá estar molt atents a dos jugadors com són Raül Pelícano, que ja porta 11 gols i a Enric Torner que en duu 8. Es a dir, 19 dels 29 que en té l'equip. De tota manera i, segons Marc Ortells, "també haurem d'estar molt atents a Dani Rodríguez i Xavi González. Jo crec -diu l'atacant de l'Alcodiam- que és un equip molt fort i que té molta més plantilla que el que marca actualment la classificació". 

El Lloret ha aconseguit dos empats (contra el Blanes i el Sant Feliu, tots dos a casa) i una victòria contra l'Igualada, també al seu pavelló. En total suma cinc punts, per sis l'Enrile.

La bona notícia per a l'Alcodiam també està en el fet que es recupera a Kilian Aguilar, que no va poder participar a Sant Hipólit per un xicotet trencament fibrilar al abductor i que durant tota esta setmana ha estat ja entrenant amb normalitat.

L'Alcodiam b de Lliga Sud, a donar batalla als equips andalusos i extremenys

Arriba un dels moments importants per a l'Alcodiam b de Lliga Nacional Sud. Este cap de setmana es desplaçarà fins a Sevilla i Burguillos del Cerro (Extremadura) per enfrontar-se al Club Patí Claret i al Club Patí Burguillos, respectivament. Històricament ha sigut sempre una eixida complicada però enguany les circumstàncies han fet que potser encara ho siga més. L'horari de Sevilla s'ha fixat per a les 21.30 de dissabte i el de Burguillos a les 12.00 de diumenge. Així que els joves jugadors de l'Alcodiam disputaran dos encontres pràcticament en dotze hores. De tota manera, per a l'entrenador Lorenzo Pastor "si fem mals resultats no posarem com a excusa el viatge, serà perquè el contrari s'ho ha merescut i ha estat millor que nosaltres". 

L'Alcodiam va debutar en la Lliga Sud amb una victòria contra el Cocentaina per 4 a 1 en el Francisco Laporta. Mentre, el Burguillos va perdre la setmana passada contra el Muro i va poder guanyar-li al Cocentaina. El Claret encara no ha disputat cap partit.

Horaris del partits dels equips de la base 17 i 18 de novembre

Este cap de setmana, a més dels enfrontaments de Lliga Sud, els equips de la base disputarán els següents encontres:

DISSABTE 17 DE NOVEMBRE
  • 9.30: Muro-Alcodiam, benjamí
  • 10.30: Muro-Alcodiam, aleví
  • 21.30: Claret-Alcodiam, Lliga Nacional Sud
DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE
  • 10.00: Alcodiam b-Alcodiam a, iniciació
  • 12.00: Burguillos-Alcodiam, Lliga Nacional Sud
  • 12.00: ENRILE PAS ALCOI-CH LLORET, d'Ok Lliga