jueves, 1 de noviembre de 2012

Hockey Patines: Enriles PAS Alcoy (1) - LLeida (2)

Massa càstic per a l'Enrile en el seu enfrontament contra el Lleida


Dissabte s'enfronta a un Sant Feliu que encara no ha aconseguit puntuar

L'Enrile havia acostumat els seus aficionats a un joc ràpid, vistós i directe. Així havia aconseguit guanyar-li merescudament al Noia i al Barça. Hui ha tingut enfront el Lleida, un conjunt que ha aconseguit maniatar en defensa els homes de Diego Mir. A més, els visitants han tingut una efectivitat del quasi el cent per cent. Els de Lleida ho fiaven tot a la habilitat de Lluis Rodero, que ha buscat una i altra volta l'esquena de la defensa blaugrana.

S'ha notat la importància dels tres punts en l'ambient. Diu la teoria que Alcoi i Lleida seran dos conjuns destinats a lluitar per la permanència. Ha sigut un joc espès en molts moments del partit, un joc que convenia als de Albert Foguera que esperaven l'error dels locals.

L'Alcodiam s'ha avançat gràcies a la habilitat en l'estic de David Aguilar, després de un molt bun xut de Juan José López. César Candanedo ha tingut una falta directa per posar el 2-0 però el seu xut ha eixit mássa centrat. Així ha acabat la primera part.

En la segona, la velocitat de bola de l'Alcodiam ha augmentat en els primers compasos, però han sigut dos jugades aïllades amb infortuni en defensa les que li han donat la victòria als de Lleida. Hui, en atac, l'Alcodiam no ha tingut l'encert d'altres ocasions.

Però no hi ha temps de lamentar-se. Dissabte l'Enrile haurà de disputar una altra batalla, esta volta en la pista del Sant Feliu, un atre equip que acaba d'ascendir a l'elit de l'hoquei espanyol i que encara no ha puntuat. Una pista molt difícil per les seues dimenssions que té una afició molt fidel que apreta de valent.

ENRILE PAS ALCOI: Luis Aceituno, Marc Figa, César Candanedo, Carlos López i Juan José López -cinc inicial- També han jugat David Aguilar i Kilian Aguilar.
LLEIDA: Lluis Tomas, Emanuel Necchi, Lluis Rodero, Marc Soler i Carlos Trillav -cinc inicial-. També han jugat Joan Cañelas i Daniel López
GOLS:
1-0: David Aguilar, minut 21
1-1: Daniel López, minut 35
1-2: Emanuel Necci, minut 43