Hockey Patines: Noticias remitidas por el Patín Alcodiam Salesianos de Alcoy

Resultats de la base del Patí Alcodiam Salesià d'hoquei patins

L'Enrile PAS Alcoi tomba al Barça i fa història en l'OK Lliga: 5-4
El gol del triomf, de Carlos Pérez, a 19 segons del final del partit

El resultat final entre l'Enrile PAS Alcoi i el F.C. Barcelona ha sigut de 5 a 4, però el més important és que és un resultat just, molt just. Per joc, per punt-i-honor, per entrega, els jugadors de Diego Mir s'han imposat als de Gabi Cairo. I no és gens fàcil aguantar cincuanta minuts als homes de Barça, amb una qualitat contrastada. Els alcodiamistes han acabat extenuats per l'esforç i entusiasmats i agraïts de veure la resposta de l'afició. Mentres, l'afició li ha agraït a l'equip poder veure un fet històric: la primera victòria de l'Enrile davant el Barça. Hi ha un altre fet molt positiu: després d'haver-se enfrontat al Noia, al Liceo i al Barça, els d'Alcoi tenen sis punts, trencant totes les teories.

Fins al minut 15 no hem vist el primer gol de Juan José López. No hi havia un clar dominador de la situació. L'Alcodiam vol fer de la seua pista un fortí i li dóna igual que enfront estiga el campió. Carlos Pérez posava el 2-0 i la sorpresa ja no ho era tant. Quan restaven 20 segons per finalitzar la primera part un penati dubtós -els árbitres interpreten que César Candanedo toca la bola amb el patí- permet el Barça retallar diferències. 2-1 i al descans.

La segona part s'encetat igual que la primera. No hi havia diferència entre el campió i un equip que ha iniciat esta OK Lliga amb la intenció de quedar-se. I és Marc Figa qui es planta al minut 40 tot sol davant Egurrola, li pica la bola i cap a dins.

Però el Barça no anava a rendir-se i potser hem vist els nou minuts més intentos i més bonics des que l'equip està en l'elit de l'hoquei patins. Marc Gual posa el 3-2. Contesta Juan José López amb el 4 a 2. Faltaven 4 minuts i la victòria semblava próxima. Però el Barça colpeja amb el 4 a 3 i el 4 a 4.

Pero a falta de 19 segons tres homes es planten en l'àrea d'Egurrola perquè l'Alcodiam tampoc no volia l'empat i Carlos Pérez estableix el quint i definitiu, un gol per a la história del club.

ENRILE PAS ALCOI: Marcel Luzón, Kilian Aguilar, Juan José López, César Candanedo i Marc Figa -cinc inicial- També han jugat Marc Ortells i Carlos Pérez.
FC BARCELONA: Aitor Egurrola, Marc Gual, Marc Torra, Sergi Panadero i Reinaldo García -cinc inicial-. També han jugat Sergi Miras, Pablo Álvarez, Mia Ordeig i Marc Juliá.
5-4: Carlos Pérez, minut 50

Dos victòries i una derrota, balanç de la primera jornada de les lligues autonòmiques

Les lligues autonòmiques han començat este cap de setmana i els equips de la base del Patí Alcodiam Salesià han disputat tres partits. Prebenjamins i alevins no van tindre molts problemes per a imposar-se al Gandía, 3-0 i 6-3, respectivamente. Per la seua banda, l'equip senior que competeix en l' Autonòmica va perdre per 3 a 1 a la pista del Cocentaina tot i haver-se avançat en el marcador. Els resultats han sigut: