jueves, 25 de octubre de 2012

Hockey Patines: Noticias del Patín Alcodiam Salesianos

L'Alcodiam b debuta este dissabte en Lliga Sud contra el Cocentaina

Un Enrile amb els peus a terra visita Les Comes d’Igualada

Marc Figa: “som conscients que aran vénen els rivals directes” 

Próxima parada: Les Comes de l' Igualada HC. Serà este diumenge a les 12.30. Després de la victòria històrica contra el F.C. Barcelona, la primera plantilla de l’Alcodiam té els peus a terra. Ho diu Marc Figa: “s’ha de disfrutar una miqueta d’esta victòria, però de la mateixa manera que vam deixar enrere el mal partit contra el Liceo, també hem deixat enrere el partit contra el Barça. Tenim els peus a terra i cada partit és un món diferent”. 

El davanter de l’Enrile assegura que “ningú no contava amb els tres punts del passat diumenge, però som conscients que els partits que vénen a partir d’ara poden ser contra els nostres rivals directes i són punts molt importants. Realment són encontres de quasi sis punts”. 

L’Enrile PAS Alcoi ja s’ha enfrontat esta pretemporada contra l' Igualada H.C. En aquella ocasió el resultat va ser favorable per 1 a 4. Un marcador que no pot fer confiar-se als de Diego Mir. L’equip entrenat per Cesc Monclús presenta esta temporada fins a set cares noves “però –afegeix Marc Figa- segur que ara ja són un altre equip i ja han tingut temps de conjuntar-se. 

Excepte David Cáceres, amb 38 anys i Marçal Casadevall, amb 31, la resta de jugadors de l’ Igualada són molt joves i per al davanter de l’Alcodiam “són gent que posa moltes ganes, que tenen molta garra i que lluiten molt per guanyar els partits. És un equip –diu el de Girona- molt semblant al nostre: amb moltes cares noves, amb joventut pero amb moltes ganes i que intentarán fer de la seua pista un fortí on no s’escape cap punt”. De fet, els de la comarca de l’Anoia tenen els mateixos punts que l’Enrile. Va perdre a la pista del Voltregà en la primera jornada; li va guanyar al Lleida a Les Comes en la segona i va aconseguir els tres punts la setmana passada a la pista del Sant Feliu. 

Es dóna la circumstància que Igualada H.C i Enrile PAS Alcoi han sigut els dos últims botxins del F.C. Barcelona en OK Lliga. Els de Cesc Monclús es van imposar als blaugrana per 4 a 2 l’11 de març. Set mesos després l’Enrile PAS Alcoi va derrotar als de Gabi Cairo per 5 a 4.

L'Alcodiam b debuta este dissabte en Lliga Sud contra el Cocentaina

Horaris dels equips de la base per a dissabte 27 i diumenge 28

Este dissabte 27 d'octubre entra en escena la Lliga Nacional Sud. L'equip b de l'Alcodiam debuta en esta categoría a partir de les 19.30 en el Pavelló b del Francisco Laporta. El rival serà el H.C. Cocentaina. S'enceta així un projecte il.lusionant de la cantera del Patí Alcodiam. La Lliga Nacional Sud la conformen enguany sis equips: Alcodiam, Cocentaina, Muro, Cajar (Granada), Claret (Sevilla) y Burguillos del Cerro (Extremadura). Els tres primers d'esta Lliga Nacional Sud, més el primer classficat de la Lliga Autonòmica Madrilenya jugaran la Fase d'Ascens a Primera Nacional. 

A banda d'este partit el cap de setmana es completa amb els següents:

DISSABTE 27 D'OCTUBRE
  • 18.30: Alcodiam b-Raspeig, iniciació. Pavelló b
  • 19.30: Alcodiam-Cocentaina, Lliga Sud. Pavelló b

DIUMENGE 28 D'OCTUBRE
  • 10.00: Muro-Alcodiam, iniciació
  • 11.00: Muro-Alcodiam, prebenjamí
  • 12.00: Muro-Alcodiam, juvenil
  • 13.00: Muro-Alcodiam, junior
  • 12.30. IGUALADA HC-ENRILE PAS ALCOI. OK LLIGA